Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (6464/6650) > >>

Adaś:
Panowie interes mam.
Czy byłby ktoś z was na tyle szczodry, aby obdarować kolegę Adasia kartami kolekcjonerskimi ze Steam? Bo chciałbym zrobić pewne biznesy tam i potrzebuje zaplecze sobie załatwić....

jeryrep:

--- Cytat: Adaś w 28 Grudzień 2013, 20:02:12 ---Panowie interes mam.
Czy byłby ktoś z was na tyle szczodry, aby obdarować kolegę Adasia kartami kolekcjonerskimi ze Steam? Bo chciałbym zrobić pewne biznesy tam i potrzebuje zaplecze sobie załatwić....

--- Koniec cytatu ---

A jakiez to karty chcialbys? Bo mam tylko cztery (3 z cs go i 1 ze steamu)

Gordian Morii:

--- Cytat: Adaś w 28 Grudzień 2013, 20:02:12 ---Panowie interes mam.

--- Koniec cytatu ---

Ja mam tylko z Dead Island. Mogę Ci to opchnąć, tylko nie wiem jak

Isentor:
Też mam jedną, z tych kart jest w ogóle jakiś pożytek?

Adaś:

--- Cytat: jeryrep w 28 Grudzień 2013, 21:00:37 ---A jakiez to karty chcialbys? Bo mam tylko cztery (3 z cs go i 1 ze steamu)

--- Koniec cytatu ---
Przyjmuje wszystko czego nie potrzebujecie.
--- Cytat: Gordian w 29 Grudzień 2013, 01:27:04 ---Ja mam tylko z Dead Island. Mogę Ci to opchnąć, tylko nie wiem jak

--- Koniec cytatu ---
Musisz mnie mieć w znajomych na steam i zaprosić do wymiany. Moja nazwa to madamus5
--- Cytat: Isentor w 29 Grudzień 2013, 03:23:43 ---Też mam jedną, z tych kart jest w ogóle jakiś pożytek?

--- Koniec cytatu ---
Praktycznie nie. Co prawda można je sprzedawać ale ceny są od 6 do 15 eurocentów, chyba że karta jakaś unikatowa. A prócz tego to jest jedynie smaczek kolekcjonerski. Ew. można je zbierać wszystkie i później dostaje się odznaki, a za odznaki jest exp który daje ci lvl steam. Ale to też jest gówno warte, ostatecznie można robić jak ja że nazbierasz sobie kart a później szukasz ludzi by wymienić się tymi kartami za gry.
Kolega na ten przykład nie handluje kartami, tylko itemami z TF2 co jest bardziej opłacalne ale i czasochłonne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej