Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
jeryrep:
Ja tam mam srednio osiem postow dziennie i mi wystarcza.
Patty:
--- Cytat: Xvier w 02 Grudzień 2013, 20:22:59 ---a jak dla mnie to tylko profil szpeci :)
--- Koniec cytatu ---
Jak ktoś ma ich dużo, to faktycznie średnio to wygląda. Ale jak widać, ludzie to lubią.
Nocturn:
--- Cytat: Xvier w 02 Grudzień 2013, 20:22:59 ---a jak dla mnie to tylko profil szpeci :)
--- Koniec cytatu ---
Częściowo masz rację. Profil przepełniony nagrodami nie wygląda zbyt estetycznie, tym bardziej że nagrody nie wzbudzają praktycznie żadnego respektu, gdyż zdobycie połowy z nich nie stanowi żadnego problemu. Mimo wszystko o gustach się nie dyskutuje.
--- Cytat: Nif w 02 Grudzień 2013, 20:34:51 ---Jak ktoś ma ich dużo, to faktycznie średnio to wygląda. Ale jak widać, ludzie to lubią.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie.
Gordian Morii:
Powinna być opcja gdzieś układania sobie samemu tych nagród. Niektóre byś eksponował jak piesek jajka, a inne ukrył bo żal.
Szarleǰ:
Ja mam na ten przykład dużo nagród i nie uważam, że mój profil jest nieestetyczny, wręcz przeciwnie. Nie, żebym się szczycił tym, że mam pod avatarem kilka ikonek więcej niż ten czy ten bo mi to właściwie lotto, ale wcale to brzydko wyglądać nie musi ;p. Mimo wszystko opcja układania sobie nagród w profilu byłaby spoko.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej