Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Mogul:
zawsze czujny ;>
Adaś:
--- Cytat: Elrond w 16 Październik 2013, 19:50:58 ---To zalezy. Czasami jest tak nudno, że idzie się pochlastać. Czasami jak wykładowca fajnie temat prowadzi to czas szybko leci. Najgorzej, jak Ci psor napierdala temat tak szybko, że jedno mówi, drugie pisze, a trzecie już zmazuje z tablicy.
--- Koniec cytatu ---
No ale u nas chłopak się stara i jak mówię, na ten moment źle nie ma. Stara się tak mówić, aby było krótko i na temat, żebyśmy to pojeli oraz się nie zanudzili
--- Cytat: Elrond w 16 Październik 2013, 22:31:45 ---Ja jestem za tym, bo pogadać o dupach i cyckach.
--- Koniec cytatu ---
I like it! Isek wie co dobre i czym nacieszyć oczy czytelników. Ba nawet jestem pewny że większość osób czyta jego blogi zupełnie przypadkiem, "bo wpadli dupy pooglądać". Ale trzeba przyznać to się ceni.
Mogul:
--- Cytat: Adaś w 16 Październik 2013, 22:39:34 ---I like it! Isek wie co dobre i czym nacieszyć oczy czytelników. Ba nawet jestem pewny że większość osób czyta jego blogi zupełnie przypadkiem, "bo wpadli dupy pooglądać". Ale trzeba przyznać to się ceni.
--- Koniec cytatu ---
Ty Adaś na duperere za młody nie jesteś? Ale dobrze, ucz się chopie co dobre ;d
Julian:
--- Cytat: Elrond w 16 Październik 2013, 22:31:45 ---Ja jestem za tym, bo pogadać o dupach i cyckach.
--- Koniec cytatu ---
W końcu ktoś prawi mądrze.
Xvier aep Deler:
Nie wiem co Edzio cpie ale te walki na arenie robią się coraz ciekawsze ;D
u mnie po zabiciu jednego kretoszczura zginęły 2 ;d
U kacpa z kretoszczura zrobił się krwiopijca ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej