Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Serail:
--- Cytat: Isentor w 15 Sierpień 2009, 14:25:06 ---Ta-dam...
--- Koniec cytatu ---
Thank You ;*
Gwoli ścisłości, temat został przywrócony, bo zły Gargamel Robben zamiast usuwać posty offtopowe, które mu pokazałem paluszkiem, zamyka nam wątki, gdzie możemy wyjasniać sprawy nie nadające się nigdzie indziej. Wszyscy pamiętamy, jak Pabloo powoływał się na swe znajomośći w United States, ale nie wypadało o nich gadać w temacie o Korei, więc tutaj jest taki wątek, w którym możemy gadać o sprawach, które nie zostały dokończone w innych topicach, a wyjaśnić je trzeba. Szkoda że Robbenik się tutaj nie wypowiedział, bo namęczylem się piszac mój apel. A co do tego, że ja wygadałem fakt o istnieniu FW. Mój Robbeniasku, nie było cię w październiku/listopadzie na czacie TG, więc proszę cię, nie pierdol farmazonów. Tylko że wtedy każdy, kto powiedział przy ludziach o naszym tajnym dostał po łapkach od wujaszka Respeva, więc było w miarę o tym cicho. Dlatego apeluję po raz drugi:
Robbenie, nie wpierdalaj się tam, gdzie nie masz.
Amen.
--- Cytat: Mantos w 15 Sierpień 2009, 14:27:51 ---Co ty za dobrego wujka robisz ;/ Pospólstwo nie ma prawa do spamienia!
--- Koniec cytatu ---
!
PS. Robbenku, przy ripoście daruj sobie cytaty moje z wątku o serialach. Taka prośba. :laugh:
Pabloo:
--- Cytat: Serail w 15 Sierpień 2009, 18:10:54 ---Wszyscy pamiętamy, jak Pabloo powoływał się na swe znajomośći w United States, ale nie wypadało o nich gadać w temacie o Korei
--- Koniec cytatu ---
Założyłem temat jak sam proponowałeś o tym kto więcej wie na temat polityki USA ,ale nikt tam nic nie pisze.
Serail:
--- Cytat: Pabloo w 15 Sierpień 2009, 18:14:47 ---Założyłem temat jak sam proponowałeś o tym kto więcej wie na temat polityki USA ,ale nikt tam nic nie pisze.
--- Koniec cytatu ---
Gdzie? Wbacz, nie zauważyłem go. ^^ Zaraz poszukam i ci odpiszę, Kozłow wróci z wakacji też pewnie coś tak skrobnie.
Pabloo:
Też próbowałem znaleźć i nie ma ;/ ,musiał jakiś moderator usunąć.
Serail:
Kto zgadnie jaki? ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej