Kebab dla Ciebie!
Opierdoliłbym.
Odda 3/4 kasy, która poszła na leczenie.
Powinna jeszcze wam zapłacić. o.O Agresywny pies, bez smyczy i kagańca lata sobie po ulicy. Gosh...
http://mauro-blog.pl/2013/07/29/hajs-sie-nie-zgadza/
Mam dla was lekturę jak nie możecie spać. Dobrze jest prowadzić bloga przez tyle lat. Przynajmniej mam dowód na swoje przepowiednie.
Pierdol się, Isq. :/ Ja bardzo lubię czytać te Twoje obserwacje, ale za każdym razem, po skończeniu lektury jestem jakoś bardziej wkurwiony niż przed. Psuje mi to humor i utwierdza w przekonaniu, że nothing to do here anymore. Boże jedyny, kto ich wybrał na drugą kadencję? Przyznać się, kto głosował? ;/ Te kolejne przepchnięte przez nich rzeczy są splunięciem w twarz, głupotą, a nawet zwyczajnym złamaniem konstytucji, a więc do cholery prawa. Czemu nikt z tym nic nie robi? Od czego jest Trybunał Konstytucyjny? Tak jak piszesz... Non stop pieprzą o oszczędnościach, cięciach, budżetu nie mogą domknąć z roku na rok, a przy tym wydatki na tę kupę darmozjadów jeszcze się powiększają. Gdzie tu metoda? To wygląda jak rozmowa ze złodziejem, który wyciąga mi z kieszeni portfel, wysypuje zawartość i chowa kolejno do kieszeni, mówiąc że coś trzeba zrobić, bo bieda. Jeszcze byłbym w stanie się uspokoić gdyby nie te ich zakazane mordy. Skurwysyństwo i szubrawstwo mają wypisane na twarzy.
A na osłodę: