Wielkanocny zajączek jest najdoskonalszym osiągnięciem naszej cywilizacji! We Francji budują więcej meczetów niż kościołów! Ciekawe jaki ma to związek z tym, że w kraju żabojadów sakralne budowle chrześcijańskie buduje się od wieków, a meczety dopiero od kilkunastu lat! Chociaż generalnie to muzułmanie mogliby wypierdalać, ale śmieszność takiego zestawienia jest rażąca. :/
Mówię jak jest, Wszędobylski Diom.
Swoją drogą, co za paskudny krawat :/
Kurwa, czy ty śmiesz kpić z wujka Maxa? To jest bóg dziennikarstwa, bo mu obok przyrodzenia latają wszelakie wpływy, a jego marketingowe hasło "mówię jak jest", najlepiej określa to co robi.
W całej Europie zachodniej buduje się więcej meczetów, niż kościołów. ÂŁadewa. Moim zdaniem na więcej kościołów, nie ma zapotrzebowania. Ale... Te już istniejące, w sporej skali są zamykane i przerabiane na nocne kluby, so... Ja tam nie jestem za kościołem, wręcz przeciwnie. Uważam, że powinien się odłączyć od państwa, bo to czarna mafia, a nie wspólnota. Nie mniej jednak, to kościół i polska bieda chroni Polskę przed takimi chorymi wpływami muzułmanów. We łbie mi się nie mieści, na co pozwala rząd Francji, Niemiec, Belgii, Holandii etc. w imię ich śmiesznego pojęcia przystępności i poprawności. Młodzi ludzie tam, mają już tego dosyć i tworzą narodowe organizacje, przeciwstawiające się sztucznej islamizacji, mające więcej sensu niż śmieszny, polski ONR.
Jebać muzułmanów.
Indeed.