Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Elrond Ñoldor:
ÂŁooo widzę że jestem rozchwytywany ;] Najpierw wyprawa u Aragorna na którą będę szedł, wczoraj albo przedwczoraj Mantos się pytał czy nie idziemy, a teraz Sirius... Ah ta popularność :rolleyes:
Isentor:
--- Cytat: MegaMantos w 26 Sierpień 2009, 12:51:37 ---Ja żywię się tylko żelkami i mentosami, czasem zagryzę je orzeszkami, apapu nie ma w moim jadłospisie :/
--- Koniec cytatu ---
Orzech on je twych braci. Uciekaj!
--- Cytat: Serail w 26 Sierpień 2009, 13:03:51 ---Bo ja z natury jestem łatwowierny. Pamiętam jak Respev twierdził, że uprawiał sex z żywą kobietą a ja mu uwierzyłem. ;/
Taki charakter mam, no niestety.
--- Koniec cytatu ---
Bo ty słuchasz tych głupot a później samemu bajki opowiadasz o tym jak studiujesz, chodzisz do dziewczyny, do pracy. A tak naprawdę expisz w tibi! Wstyd!
Serail:
--- Cytuj ---Bo ty słuchasz tych głupot a później samemu bajki opowiadasz o tym jak studiujesz, chodzisz do dziewczyny, do pracy. A tak naprawdę expisz w tibi! Wstyd!
--- Koniec cytatu ---
Nie w Tibii ale na Ogame, od Tibi jest ÂŁorzech przecież.
Isentor:
--- Cytat: Serail w 26 Sierpień 2009, 13:49:05 ---Nie w Tibii ale na Ogame, od Tibi jest ÂŁorzech przecież.
--- Koniec cytatu ---
Tym gorzej dla ciebie bo on przynajmniej znajdzie w tibii przyjaciół i miłość swego życia.
Sirius:
Tak jak znalazł iska ;) Cieszysz się ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej