Czarny Szermierz to było dobre, ale w gimbazie tego nie ma więc raczej mało prawdopodobne, że to zrozumie. Drogi Kozo123 słuchaj powiem Ci, czemu się o Ciebie troszczę. Kiedy byłem w Twoim wieku poznałem pewnego pana, którego nicku nie wymienię. Jako że miałem wtedy 14 lat chciałem być inny czymś się wyróżniać pokazać swoją inność wobec systemu, więc zacząłem czytać Artykuły na LBC(Lewica Bez Cenzury nieistniejący już portal prokuratura go zamknęła). Potem robiło mi się coraz gorzej sam zacząłem pisać te artykuły, zacząłem czytać książki cegły po 200-400 stron o pierdołach wymyślonych przez 2 żydów i jednego Rosjanina wspieranego przez rząd Austriacki. Wszyscy na forum, jak i po za nim mieli mnie za debila(pewnie dalej mają) próbowali mi tłumaczyć to i owo, niestety ja byłem mądrzejszy, przecież oni są zmanipulowanie przez USA, i kapitalistyczny rząd(który w Polsce nie występuje). Zachowywałem się identycznie jak Ty. Potem przyszła szkoła średnia, tata wyjechał zza granicę, Musiałem zająć się domem szkołą, robiłem za taksówkę, przepracowałem pierwsze 2 miesiące w życiu, i wtedy zrozumiałem, że są pewne priorytety i nie są one 100 letnim systemem totalitarnym, którego nigdzie nie dało się wprowadzić. Wtedy zobaczyłem, że byłem po prostu idiotom, dlatego nie powtarzaj mojego błędu, i zajmij się czymś innym, uwierz mi dla starszej części forum ze swoimi poglądami wyglądasz nie zbyt poważnie i tak też Cię traktują, rozumiem, że to Twoja oznaka buntu, ale zamień to na coś pozytywnego zacznij uprawiać jakiś sport, pisz wiersze cokolwiek, tylko nie doktryny polityczne.