Autor Wątek: Offtopic  (Przeczytany 3927617 razy)

Description:

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
  • Reputacja: 8331
    • Karta postaci

Odp: Offtopic
« Odpowiedź #24920 dnia: 15 Marzec 2012, 17:59:50 »
Ja nie chce nikogo obrazić ale ja że tak powiem nie jestem takim nerdem. Ja jeśli chodzi o takie znane gry to grałem w góra 20 tytułów i na przykład do niedawna nazwa Mass Efect była mi obca.

Offline LilithBlade

• Obywatel
  • Reputacja: 1001
  • Carpe Noctum
« Odpowiedź #24921 dnia: 15 Marzec 2012, 18:00:07 »
Nawet ja wiem!

NO WÂŁAÂŚNIE!!!!

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #24921 dnia: 15 Marzec 2012, 18:00:07 »

Offline Xvier aep Deler

• Weteran
  • Reputacja: 2469
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24922 dnia: 15 Marzec 2012, 18:01:11 »
NAPIERDALAÆ - Idzie ktoś?

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24923 dnia: 15 Marzec 2012, 18:01:23 »
A ja nie wiem więc pytam :P

Offline LilithBlade

• Obywatel
  • Carpe Noctum
« Odpowiedź #24924 dnia: 15 Marzec 2012, 18:01:49 »
Ja nie chce nikogo obrazić ale ja że tak powiem nie jestem takim nerdem. Ja jeśli chodzi o takie znane gry to grałem w góra 20 tytułów i na przykład do niedawna nazwa Mass Efect była mi obca.

JEZUSMARIAÂŁOJAPIERDOLE....
Jak śmiesz nazywać siebie graczem, skoro nie znasz takich klasków... Równie dobrze możesz powiedzieć, że nie wiesz co to Heroes of Might and Magic...
Ja też nie grałam w za dużo tytułów A ZNAM TAKIE PODSTAWOWE KLASYKI!!!!!!

Offline Dragosani

• Król
  • Reputacja: 11794
  • Chwalmy Tawernę!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24925 dnia: 15 Marzec 2012, 18:03:12 »

Choćbyś znał i pięć tytułów, to i tak powinieneś wiedzieć czym jest Baldur's Gate. To prawdziwy klasyk. Niedościgniony wzór gier cRGP.

Offline Hagmar

• Obywatel
  • Reputacja: 16508
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24926 dnia: 15 Marzec 2012, 18:03:55 »
Jak śmiesz nazywać siebie graczem, skoro nie znasz takich klasków... Równie dobrze możesz powiedzieć, że nie wiesz co to Heroes of Might and Magic...
Ja też nie grałam w za dużo tytułów A ZNAM TAKIE PODSTAWOWE KLASYKI!!!!!!
<tuli>

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24927 dnia: 15 Marzec 2012, 18:04:17 »
Ja też nie grałam w za dużo tytułów...
Ja nigdy siebie nie nazwałem porządnym graczem.  A co do Hirłosów to grę bardzo lubię ;p
Choćbyś znał i pięć tytułów, to i tak powinieneś wiedzieć czym jest Baldur's Gate. To prawdziwy klasyk. Niedościgniony wzór gier cRGP.
Człowieku ja mnawet nie wiedziałem co to jest Diablo do drugiej gim a i tak nie grałem.  Wiesz w ile ja klasyków nie grałem?

Offline Hagmar

• Obywatel
  • Reputacja: 16508
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24928 dnia: 15 Marzec 2012, 18:06:37 »
Idź graj i nie grzesz więcej.

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24929 dnia: 15 Marzec 2012, 18:07:27 »
Nie mam pieniędzy na gry :P

Offline Xvier aep Deler

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24930 dnia: 15 Marzec 2012, 18:08:06 »

Offline LilithBlade

• Obywatel
  • Carpe Noctum
« Odpowiedź #24931 dnia: 15 Marzec 2012, 18:09:00 »

Bajdełej... Jesteś nerdem i nołlajfem...
Nikt inny nie szczyciłby się, że napisał 6000 postów w pół roku... To świadczy tylko o tym, że nie masz życia, więc zamilknij i nadrób zaległości...

Offline Dragosani

• Król
  • Chwalmy Tawernę!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24932 dnia: 15 Marzec 2012, 18:09:27 »
Ja nigdy siebie nie nazwałem porządnym graczem.  A co do Hirłosów to grę bardzo lubię ;p

Człowieku ja mnawet nie wiedziałem co to jest Diablo do drugiej gim a i tak nie grałem.  Wiesz w ile ja klasyków nie grałem?

Więc wychodzi na to, że potrzebna ci drastyczna terapia dotycząca tych zaległości. Długa. I bolesna. Ooo... bardzo bolesna. Nic tak nie boli jak śmierć członka drużyny, z którym już się zżyłeś.

Offline Elrond Ñoldor

• Weteran
  • Reputacja: 14987
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24933 dnia: 15 Marzec 2012, 18:11:40 »
Ja w Djablo nie grałem i żyję. Ogólnie nie przepadam (oprócz NWN 1 i Spellforce 1 <3 ) za rpg, gdzie patrzy się z góry. Wychowałem się na Gothicu jeśli chodzi o rpg. Dosłownie. I po prostu wolę patrzeć zza pleców i samemu machać bronią. Nie przewertowałem setek tytułów. Nie mam tak szybkiego neta, by zasysać wszystko i sprawdzać co jest fajne a co nie. A nawet jak dorwę się do jakiegoś tytułu, to zazwyczaj jest tak, że szybko mnie zniechęca i bardziej wolę przejść po raz 4 gothica czy spellforce niż grać w jakieś tam cudeńko, na widok których płaczą dwudziestolatkowie. Prosty przykład. Morowind. Klasyk Elder Scrolla. Połaziłem tylko po pierwszej wiosce i tyle. Gra mnie dosłownie odpychała momentami.

Offline LilithBlade

• Obywatel
  • Carpe Noctum
« Odpowiedź #24934 dnia: 15 Marzec 2012, 18:13:40 »
Ja w Djablo nie grałem i żyję. Ogólnie nie przepadam (oprócz NWN 1 i Spellforce 1 <3 ) za rpg, gdzie patrzy się z góry. Wychowałem się na Gothicu jeśli chodzi o rpg. Dosłownie. I po prostu wolę patrzeć zza pleców i samemu machać bronią. Nie przewertowałem setek tytułów. Nie mam tak szybkiego neta, by zasysać wszystko i sprawdzać co jest fajne a co nie. A nawet jak dorwę się do jakiegoś tytułu, to zazwyczaj jest tak, że szybko mnie zniechęca i bardziej wolę przejść po raz 4 gothica czy spellforce niż grać w jakieś tam cudeńko, na widok których płaczą dwudziestolatkowie. Prosty przykład. Morowind. Klasyk Elder Scrolla. Połaziłem tylko po pierwszej wiosce i tyle. Gra mnie dosłownie odpychała momentami.

Tu nie chodzi o fajność czy nowość gier. Nie chodzi nawet o to czy się coś lubi czy nie. Chodzi tu o to, że powinno się znać przynajmniej podstawowe klasyki. ZNAÆ nie znaczy GRAÆ.

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24935 dnia: 15 Marzec 2012, 18:17:15 »
ja sie powtórze :]
Nie
Bajdełej... Jesteś nerdem i nołlajfem...
Nikt inny nie szczyciłby się, że napisał 6000 postów w pół roku... To świadczy tylko o tym, że nie masz życia, więc zamilknij i nadrób zaległości...
Wiesz tu się mylisz moje życie to nie tylko siedzenie na forum i spamienie. A wątpię bym to nadrobił.
Więc wychodzi na to, że potrzebna ci drastyczna terapia dotycząca tych zaległości. Długa. I bolesna. Ooo... bardzo bolesna. Nic tak nie boli jak śmierć członka drużyny, z którym już się zżyłeś.
Lubisz zadawać ból? Dawaj zobaczymy. :P
Edziu ja cię trochę rozumiem samemu jest mi trudno się wciągnąć w jakąś grę. Tacy królowie podziemi ie wiem dwa dni pograłem a później już nie miałem ochoty. Tak samo nowsze twierdze (legendy i 2) po przechodziłem kampanie do połowy i tyle.

Offline Dragosani

• Król
  • Chwalmy Tawernę!
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24936 dnia: 15 Marzec 2012, 18:19:13 »
Lubisz zadawać ból? Dawaj zobaczymy. :P

Nie zrozumiałeś mnie ;/

Offline Xvier aep Deler

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24937 dnia: 15 Marzec 2012, 18:20:03 »
Nie
Adaś why?

Offline Adaś

• Podskarbi Koronny
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24938 dnia: 15 Marzec 2012, 18:20:48 »
Nie zrozumiałeś mnie ;/
Możliwe.
Adaś why?
Parę postów temu pisałem że nie mam pieniędzy a poszedłbym chętnie.

Offline Xvier aep Deler

• Weteran
    • Karta postaci

« Odpowiedź #24939 dnia: 15 Marzec 2012, 18:22:50 »
a ja sie wybiore :]
śmiechowo bedzie :D

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #24939 dnia: 15 Marzec 2012, 18:22:50 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18