I jedynym królem w tym towarzystwie jestem ja!
Hahahahahahahaa
Obywatelki i obywatele forum Tawerna Gothic.
Zwracam się dziś do Was jako zwykły człowiek a zarazem prorok naszego Boga Aragorna. Zwracam się do Was w sprawach wagi najwyższej. Forum nasze znalazło się nad przepaścią.Dorobek wielu pokoleń, wzniesiony z popiołów tawerny dom ulega ruinie. Struktury państwa przestają działać. Gasnącej gospodarce zadawane są codziennie nowe ciosy. Warunki życia przytłaczają ludzi coraz większym ciężarem. Przez każdy zakład pracy, przez wiele polskich domów, przebiegają linie bolesnych podziałów.
[....]
Obywatelki i obywatele!
Wielki jest ciężar odpowiedzialności, jaka spada na mnie w tym dramatycznym momencie forumowej historii. Obowiązkiem moim jest wziąć tę odpowiedzialność - chodzi o przyszłość forum, o którą moje pokolenie walczyło na wszystkich frontach wspamu i której oddało najlepsze lata swego życia. Ogłaszam, że w dniu dzisiejszym ukonstytuowała się Forumowa Rada Spamu. Rada, w zgodzie z postanowieniami zasad forumowcyh, wprowadziła dziś o północy stan wojenny na obszarze całego forum. Chcę, aby wszyscy zrozumieli motywy i cele naszego działania. Nie zmierzamy do wojskowego zamachu, do wojskowej dyktatury.
Amen. A teraz rozejść się bo dzwonię po mamę!