Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (47/6650) > >>

Vomiro:
@up

To ja się boję pomyśleć co z tego wyjdzie.A i pewnie Pabloo będzie na niego krzyczał jak do Mantosa:Chesz się bić KUR**?Tak? to przyjeżdzaj do mnie i załatwimy sprawę na miejscu jak mężczyźni:D

Ainur:

--- Cytat: Vomiro w 25 Sierpień 2009, 18:16:27 ---@up

To ja się boję pomyśleć co z tego wyjdzie.A i pewnie Pabloo będzie na niego krzyczał jak do Mantosa:Chesz się bić KUR**?Tak? to przyjeżdzaj do mnie i załatwimy sprawę na miejscu jak mężczyźni:D

--- Koniec cytatu ---
Ta, i jeszcze jedno: Chyba ty!!!!1111

Sirius:
Jak to co ? KUR*A JESZCZE SIÊ PYTASZ? KTO? JA? CHYBA TY KUR*WA...

Grison:

--- Cytat: Isentor w 24 Sierpień 2009, 22:55:52 ---Ja nie radek. Poza tym ty nie masz fot boś brzydki i cię nie widać.

--- Koniec cytatu ---
ÂŁadny dlatego za darmo nie można patrzeć na fote.

--- Cytat: Isentor w 24 Sierpień 2009, 22:55:52 ---http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article435601/Dziecko_szuka_sponsora_Koniecznie_z_bmw.html
Serq żałujesz, że nie jesteś dziewczyną?

--- Koniec cytatu ---
Raczej żałuje, że nie ma bmw ;]

--- Cytat: Sirius w 25 Sierpień 2009, 18:29:16 ---Jak to co ? KUR*A JESZCZE SIÊ PYTASZ? KTO? JA? CHYBA TY KUR*WA...

--- Koniec cytatu ---
A MAM WPA¦Æ Z KOLEgAMI MOIMI Z DRES KLUBU NA TWOJOM WIOCHE I SPUSCIC CI FPIERDOL TY JEBANY W DUPE KUfASIE PRZEZ STADO MURZYNÓW. JESTE¦ ATEISTYCZN¡ SZMAT¡ TYLKO JA JESTEM PRAWDZIWYM KATOLIKIEM!

Serail:

--- Cytat: Sirius w 25 Sierpień 2009, 16:18:02 ---Ale nic nie przebije Serka w bobasowatości... ty na serio masz 15 lat ?

--- Koniec cytatu ---
O_o pReCi3sH tOo fId4Æ N4 p13rFshY żuT ocZk4

--- Cytuj ---On ma 9, tylko was okłamuje. A tak naprawdę to 50 letni pedofil szukający ofiar na forach internetowych.
--- Koniec cytatu ---
Pomyliłeś mnie z Kacperexiem. ;/
BTW. Nie rozumiem po chuja Wacława gwiazdkujecie przekleństwa? To jest TG a nie forum Onetu. ;/

PS. Siuriusku jeśli mi nie wierzysz, że takich ludzi jak ja do liceum puszczają, to ci pokaża dowód!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej