Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Devristus Morii:
nie był 1 litr, ale wiesz nie wypity do końca
Sirius:
Nie dałeś rady 1l sam wypić ? :P
Serail:
Cienias! Litra Finlandii nie obalić samemu? Lamus xDD
Robben:
--- Cytat: Serail w 14 Sierpień 2009, 13:15:12 ---Ostatnio często dzieje się tutaj tak, że dyskutując w danym wątku (temat o Korei, patriotyzmie, czy też dyskusje teologiczne) po jakimś czasie zaczynamy offtop. Cóż możemy na to poradzić? Otóż, w tym temacie możemy porozmawiać ot tak, nie obawiając się, że dostaniemy ostrzeżenie za pisanie nie na temat. Cieszcie się userzy, ponieważ macie oto namiastkę Forum Weteranum. :laugh:
--- Koniec cytatu ---
Ta, chciałbyś. No sorki, ale mi ten temat nie pasuje. Po pierwsze od tego jest FW, więc po jakiego chu*a taki temat zakładać (o czym tu niby userzy będą dyskutować?). Po drugie, dział Tawerna ,,Pod Martwą Harpią'' można zaliczyć jako swego rodzaju offtop, gdyż toczą się tam dyskusje na różne tematy nie o tematyce Gothica. Temat będzie służył jako nabijacz postów, ot co.
--- Cytuj ---Devuś, FW było tajne we wrześniu, ewentualnie październiku zeszłego roku. xD Potem już każdy zaczął pierdolić. Widziałeś Isusia focię na NK? Gdzieś na jakimś pagórku siedzi. ;P
--- Koniec cytatu ---
Właśnie, że nikt nie wiedział. Ja na przykład o nim nie wiedziałem dopóki nie uzyskałem tam dostępu.
Ale cóż, Serail musiał się wygadać jak stara plotkara...
Isentor:
Ta-dam...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej