oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
Który ogranie ten problem?To gówno mi się włącza dopiero jak kończy mi się wczytywanie nowej gry ;/
Muahahahahahahahhah moja wigilia klasowa była zajebista Rozpijać cytrynówkę w szkole to jest coś cudownego. Kumpel delikatnie przegiął (słabą głowę ma, oj słabą) i było widać, że wstawiony, ale reszta ogarniała sytuację jak mogła, więc raczej bez przypału. Darlenit wspominałm,że wszystkie dziewczyny w klasie go przytuliły. Mnie każda całowała, nie wspominając o tym co robiła potem moja. Zwłaszcza, że potem udaliśmy się do jej domu, pustego
Nie brakuje Ci jakiegoś pliku? Ja miałem problem z takimi pierdołami i musiałem dopiero pobrać parę plików z neta, i wtedy dopiero poszło.
Pytanie jakiego pliku?
Czekaj muszę oblukać pudełko ale chyba podstawowa. Ale nim to zrobię wpierw zainstaluje sterowniki bo może moja mi nie ogarniają.
Opowiedz nam
To nie wiesz? Bo gdy kobieta i mężczyzna spotykają się we dwoje, rodzi się uczucie, z którym nie warto walczyć.
Aruś ty niegrzeczny ty.
Najpierw potraktowałem to jako żart. Ale opisać mogę W sumie do pewnego momentu, bo dzieci to czytają. Nie pamiętam jednak chronologiczności. Co się kiedy wydarzyło