Powiem Ci tak. Udajesz chojraka tu na forum co się nigdy przed nikim nie ugnie. Skrywając się pod super inteligentnym nickiem ... Jeśli jesteś taki wyjebisty to czemu się ukrywasz? Pokaż się. Kiedyś Serial zamieścił gdzieś tu twoje zdjęcie to leciałeś do Isa ze skargą bo bałeś się, że ludzie zobaczą z kim mają do czynienia.
Po pierwsze nie do Isa a do Robbena po drugie to że jakby pisało umieszczamy swoje zdjęcia itp bym się nie zarejestrował ,po trzecie jeżeli widziałaś moje zdjęcie to tak naprawdę powinieneś wiedzieć "że żadnym chojrakiem nie jestem" bo dobrze wiem jakie on zdjęcie dał i nie zniżyłbym się do poziomu takiego żeby wklejać twoje zdjęcie gdzieś na forum i pokazywać go innym bez twojej zgody
Twojego poczucia niższości i braku jakiegokolwiek wychowania i obeznania z cywilizowanym światem...
Ej kolego nie rozpędzaj się i uważaj co mówisz! ,bo takie gadki to do swoich kolegów możesz mówić a nie do mnie i teraz ja się poczułem urażony.
A jakiekolwiek wyzwiska w kierunku mojej osoby bądź innych użytkowników będą zgłaszane odpowiednim służbą.
Dobra ok oka mnie nie było dość długo na tym forum i jak przybyłem to nasz Siriusek zaczął przedrzeźniać mnie i prowokować ,zaraz pewnie się wyprze lub nie czy tak nie jest? Ja już wyrosłem z wyzywania "bo ten wierzy w to a ten nie" i przeprosiłem nie które osoby. Drugie jest to że nie daliście mi szansy na udowodnienie że się zmieniłem. Nawet tej szansy nie chce ,ale atakowanie mnie jak już się pojawiłem tego samego dnia jest daremne tak samo jak atakuję was.
Powiem Ci tak. Udajesz chojraka tu na forum co się nigdy przed nikim nie ugnie. Skrywając się pod super inteligentnym nickiem ...
Po pierwsze twojego nicku nigdy nie wyśmiałem ani nikogo innego po drugie nick to ksywka ,nazwa z czym mniej więcej się może z osoba kojarzy ,tak więc mój nick dokładnie do mnie pasuje.
Poza tym. Pochodziłeś na siłkę i myślisz że jesteś uber pro0
Po pierwsze dalej chodzę a co do siłki jeżeli cie to interesuje to już chodzę 3 lata.
i kto nie chodził to od razu grubas.
Mylisz się bo jeżeli mam nazywać a nie "wyzywać" kogoś od grubasów to Siriusa ,nie źle pisze jest pulchny może być przecież to nie jest wyzwisko?
Skąd wiesz, że Sirius nie uprawia innych sportów?
A tego nie zaprzeczyłem ,nie wiem może i uprawia.
-----------------------------------------------------------------------------------
Acha co do wyzywania ,to kto taki mądry nazwał Rdr "pastor który pier*** 3/3 z ambony" ,kogo to gadka? czy to że wierzył nie został wyrzucony z redakcji? ciekawe jak on się czuł jak przez was zostawał wyzywany? Przecież nie próbujmy tutaj udowadniać ,to on był najbardziej kulturalny z TG a nie czepiał się was jak wy jego i nie wyzywał was!