Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (238/6650) > >>

Pabloo:

--- Cytat: Isentor w 09 Styczeń 2010, 13:47:06 ---Podałem cennik z Wrocławskich kin. To nie wiem gdzie ty chodzisz.  :huh:

--- Koniec cytatu ---
:huh: Pojebało mi się coś ;/

Elrond Ñoldor:
Nie! Ja chcę swój kostur bo chcę wrócić na wyprawę i rozdupczyć kuroliszka!!!!111jedenjedenjeden

Isentor:
Trzeba było go za wódkę zastawiać? Cierp teraz...

Grison:

--- Cytuj ---Albo ty nie czytałeś Biblii ,albo nie oglądasz telewizji ,przecież nie raz słuchać jakie kościół ma zdanie o homoseksualistach. Więc co ty pieprzysz za farmazony.
--- Koniec cytatu ---

No ma... nie najlepsze zdanie. Wolałby żeby mężczyzna z kobietą brali ślub i płodzili małych katolików, którzy potem i tak w większości będą mieli wyjebane na wiarę, bo wspomnianych rodziców nie będzie stać na wychowanie w swojej wierze. I to się dzieje też z tobą. Ludzie "wierzą" w Boga, Jezusa, świętych etc. Niektórzy nawet chodzą do kościoła i ładnie składają rączki gdy idą do komunii, a potem siedzą przy telewizorze oglądając wiadomości i stwierdzają chwacko "że on by tych wszystkich gejów i lesby pozabijał, niech się nie pałętają po świecie i nie gorszą ludzi". No tak... ale on nadal wierzy w naukę kościoła. Co jak co ale nietolerancja, o której sam mówiłeś to groźna rzecz, bo prowadzi do różnych niezbyt fajnych sytuacji. Co robisz np. gdy siedzisz z kolegami "Wigga Gangsta" ( o.O ) a tutaj obok was dwaj panowie okazują sobie "niecodzienne wyrazy uznania" ?

--- Cytat: Anvarunis w 09 Styczeń 2010, 13:55:59 ---Właśnie Iseq odpisz w pakcie. Zauważyć trzeba że na moje wiadomości rzadko kiedy odpowiadasz. Staty...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Elrond w 09 Styczeń 2010, 14:08:08 ---Nie! Ja chcę swój kostur bo chcę wrócić na wyprawę i rozdupczyć kuroliszka!!!!111jedenjedenjeden

--- Koniec cytatu ---
Idźcie w pizdu z tym Marantem ;/

Anv:
Dokładnie nic więcej związanego z Marantem. To może Grisiu do Azeroth byśmy skoczyli?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej