Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (232/6650) > >>

Pabloo:

--- Cytat: Sirius w 08 Styczeń 2010, 19:18:57 ---Głupi jesteś i tyle, nic dodać nic ująć ;/

--- Koniec cytatu ---
Idź na siłownie kilogramy zrzucić bo za gruby jesteś ;/ A i spójrzcie że znów zaczął wyzywać ,potem będzie się skarżył Robbenowi że Ja go wyzywam ;/

Isentor:
Grisq bo on jest katolikiem i jest tolerancyjny, czyli nienawidzi wszystkich jednakowo. Niezależnie czy ktoś jest gejem, ateistą, buddystą czy afroamerykaninem.

Sirius:
Nie skarżyłem się Robbenowi, przykro mi że twoje dziecięce wyobrażenia legły w gruzach...

I jeszcze jedno: ja oceniam to co prezentujesz na forum, a ty wymyślasz farmazony nt. mojej wagi i pochodzenia rodziców. Dorośnij -.-

Pabloo:

--- Cytat: Isentor w 08 Styczeń 2010, 19:44:02 ---Niezależnie czy ktoś jest ateistą, buddystą czy afroamerykaninem.
--- Koniec cytatu ---
Wypraszam sobie ,nigdy nie mówiłem ani nie pisałem że ich nie toleruje!

--- Cytat: Sirius w 08 Styczeń 2010, 19:44:53 ---Nie skarżyłem się Robbenowi, przykro mi że twoje dziecięce wyobrażenia legły w gruzach...
--- Koniec cytatu ---
facepalm

--- Cytat: Sirius w 08 Styczeń 2010, 19:44:53 ---I jeszcze jedno: ja oceniam to co prezentujesz na forum, a ty wymyślasz farmazony nt. mojej wagi i pochodzenia rodziców.
--- Koniec cytatu ---
Co do "pochodzenia rodziców" nie pisałem skąd twoi rodzice się wywodzą lub jakie maja korzenie najwyraźniej źle zrozumiałeś.

--- Cytat: Sirius w 08 Styczeń 2010, 19:44:53 ---Dorośnij -.-
--- Koniec cytatu ---
Postaram się ,ale tobie to samo by się przydało.

Sirius:

--- Cytat: Ionhar w 02 Styczeń 2010, 15:02:59 ---ale tak już jest być synem mamuta i garbatej osy.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej