Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Offtopic
Elrond Ñoldor:
Czy, skoro grę zrobili RED'zi, a wydali ją CD Projekt, a RED'zi należą do CDP to gra należy i tak do CDP?
facepalm
Grison:
--- Cytat: Ionhar w 06 Styczeń 2010, 14:22:04 ---RED jest oddziałem CD Projektu który ma produkować gry ,tak więc marka owszem należy do CD Projekt ,ale producentem gry jest RED.
--- Koniec cytatu ---
A bawełniane kalesony są bawełniane, super. Pytałeś kto ma większe prawa, wydawca czy producent. To ja ci mówię, że w tym wypadku to jedno i to samo bo RED należy do CDP. A ty wychodzisz z niezwykle złożona konkluzją, że RED to producent. o.O Swoją drogą to raczej wykonawca projektu, bo producentem moża określić kogoś kto wydaje kasę na dane przedsięwzięcie.
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: Elrond w 06 Styczeń 2010, 15:51:54 ---Czy, skoro grę zrobili RED'zi, a wydali ją CD Projekt, a RED'zi należą do CDP to gra należy i tak do CDP?
facepalm
--- Koniec cytatu ---
Czyli dobrze mówię.
Pabloo:
Postanowiłem się spytać CDP na forum cdprojekt.pl ,więc jak tylko odpowiedzą to napisze tutaj.
A i wiedzieliście o tym:
--- Cytuj ---CD Projekt 05.01.2010, 11:26
CD Projekt informuje, że uzyskał wsparcie unijne dla następujących projektów:
„Budowa centrum przetwarzania danych i komunikacji Grupy CD Projekt. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz z budżetu Województwa Mazowieckiego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Mazowieckiego 2007-2013”
„ Modernizacja infrastruktury technicznej i ...
--- Koniec cytatu ---
Sirius:
A co nas to obchodzi ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej