Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (225/6650) > >>

Grison:

--- Cytat: Ionhar w 05 Styczeń 2010, 18:57:35 ---Oczywiście że do CDP RED bo marka należy do nich.

--- Koniec cytatu ---
A CDP RED należy do CD Projektu, czyli wydawcy tak więc jeden chuj, że się tak wyrażę.

Isentor:
Grisq nie wyrażaj się tak.

Pabloo:

--- Cytat: Mantos w 05 Styczeń 2010, 22:51:13 ---Tak naprawdę wystarczy jak poudajecie że go lubicie

--- Koniec cytatu ---
facepalm

--- Cytat: Grison w 05 Styczeń 2010, 23:11:39 ---A CDP RED należy do CD Projektu, czyli wydawcy tak więc jeden chuj, że się tak wyrażę.

--- Koniec cytatu ---
No ,ale CDP RED jest oddziałem CD projektu i zajmuje się produkcjami gry tak więc Wiedźmin należy do CDP RED a oni są oddziałem CD projektu.

Grison:

--- Cytat: Ionhar w 06 Styczeń 2010, 13:36:16 ---No ,ale CDP RED jest oddziałem CD projektu i zajmuje się produkcjami gry tak więc Wiedźmin należy do CDP RED a oni są oddziałem CD projektu.
--- Koniec cytatu ---

RED to tylko narzędzie. Mieli zrobić grę. Konsolowa wersja była już zlecona innej firmie, tak więc Wiedźmin to marka CD Projektu, a nie RED'a.

Pabloo:
RED jest oddziałem CD Projektu który ma produkować gry ,tak więc marka owszem należy do CD Projekt ,ale producentem gry jest RED.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej