Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Offtopic

<< < (207/6650) > >>

Gordian Morii:
Dokładnie;] Z drugiej strony Polska to dziwny kraj w którym takie "walki stulecia" odbywają się raz w miesiącu;d

Pabloo:
Tylko że odbyły się dwie "walki stulecia w Polsce" Pudzian vs Najman i którzy walczyli o pas Aslambek Saidov (Polska) vs Vitor Nobrega (Brazylia). Więc nie pierdol mi tutaj że Polska to dziwny kraj (będzie dziwny jeżeli będą się wypowiadać tu osoby nie znające się na sporcie np Gordian.)

--- Cytat: Gordian w 12 Grudzień 2009, 10:41:11 ---Z drugiej strony Polska to dziwny kraj w którym takie "walki stulecia" odbywają się raz w miesiącu;d
--- Koniec cytatu ---
Dziwny to ty jesteś ;/ podaj przykład panie "wiem wszystko o niczym"

Polska szkoła MMA się rozwija!

EDIT:
Zamiast narzekać to cieszcie się że macie co oglądać!

Gordian Morii:
Nie wiem czy ty rozumiesz polskie słowa: walka stulecia (czyt. największa/najbardziej oczekiwana walka w ciągu ostatnich 100 lat). Teraz przeczytaj co napisałem wyżej i się wypowiadaj a nie pierdziel smętów, bo te twoje mądrości są już nudne.

A dopiero pisałeś, że nic o tobie nie wiem... A skąd ty możesz wiedzieć czy ja znam się czy nie znam na sporcie?  facepalm

Zresztą nie mam ochoty z tobą "rozmawiać", bo prowadzić normalnej rozmowy z tobą się nie da.

Pabloo:

--- Cytat: Gordian w 12 Grudzień 2009, 12:30:22 ---Nie wiem czy ty rozumiesz polskie słowa: walka stulecia (czyt. największa/najbardziej oczekiwana walka w ciągu ostatnich 100 lat). Teraz przeczytaj co napisałem wyżej i się wypowiadaj a nie pierdziel smętów, bo te twoje mądrości są już nudne.
--- Koniec cytatu ---

Idiota  facepalm To właśnie ty piszesz głupoty! i się do tego przyznać nie chcesz. Walka stulecia najsilniejszy człowiek świata vs bokser i do tego jeszcze dochodzi walka MMA o pas KSW! rozumiesz to czy nie?

--- Cytat: Gordian w 12 Grudzień 2009, 12:30:22 ---A dopiero pisałeś, że nic o tobie nie wiem... A skąd ty możesz wiedzieć czy ja znam się czy nie znam na sporcie?
--- Koniec cytatu ---
A stąd że po przeczytaniu twojego posta już można się dowiedzieć ;]

--- Cytat: Gordian w 12 Grudzień 2009, 12:30:22 ---Zresztą nie mam ochoty z tobą "rozmawiać", bo prowadzić normalnej rozmowy z tobą się nie da.
--- Koniec cytatu ---
No bo gówno wiesz a się odzywasz ,jak się nie wie o czymś to się o tym nie dyskutuje radze ci zapamiętać tą rade.

Elrond Ñoldor:
Ja pierdole. A walka mi się podobała.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej