Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

"czysty" Mag Ognia, poradnik

<< < (2/4) > >>

Vomiro:
Poradnik świetny z kilkoma szkieletami powalimy też dobrych przeciwników ale rzeczywiście troszkę śmierdzi nudą ale od środka gry przejdzie.Jak pwoiedziałem poradnik dobry tylko ja bym jeszcze dodał zrobić obie misje dla Coragona dostaniemy wtedy piwo które daje chyba +2 do życia i +1 do many x2 czyli dostaniemy +4 do życia i +2 do many zawsze to coś &lt;_&lt;

first Sacha:
Dość dobry poradnik, ale nie wiem dlaczego zrobiłeś tylko po jednej runie z każdego kręgu :)

Dea Rest:
Według mnie poradnik ten mógłby równie dobrze być dla łowcy smoków czy też paladyna. Twój poradnik opiera się głównie na atakach ze zwojów, które każda postać może użyć i bez żadnego problemu przejść grę. W I i II rozdziale przyznam, że pokierowałeś magiem tak jak powinno ale w późniejszych etapach to już zwój albo demona albo szkieleta + deszcz ognia również ze zwoju...

Piszesz, że w IV rozdziale uczysz się dopiero języków stwórców, tak? Wydaje mi się, że języki niezbędne są już w Jarkendarze przy rozmowie np z Quahodronem.

To co opisałeś to nie prawdziwy mag :)

Kuba12320:
Wszystko pięknie wypisane i niczego nie brakuje moim zdaniem.Ale ja za bardzo nie lubię grać magiem ale to tylko moje zdanie :D

Chusteczka:
ÂŁadny poradnik 10/10 jak dla mnie. Ja myślę że bardzo dobry poradnik może kiedyś wypróbuje

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej