Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Smok Ożywieniec to ÂŚniący ?
BeziPL:
Ja podejrzewam że Smok Orzywieniec jest bratem beziego
BeziPL:
Przecież Lester jest w lesie niedaleko wieży Xsardasa więc jak mógł zostać poszukiwaczem
Inferno:
--- Cytat: BeziPL w 03 Październik 2012, 21:56:52 ---Przecież Lester jest w lesie niedaleko wieży Xsardasa więc jak mógł zostać poszukiwaczem
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: BeziPL w 03 Październik 2012, 21:48:41 ---Ja podejrzewam że Smok Orzywieniec jest bratem beziego
--- Koniec cytatu ---
A ja podejrzewam że miałeś jedynkę z ortografii. Co do tematu to ja myślę tak samo jak autor, Xardas mówi na początku że ÂŚniący swoim krzykiem powiedział : -Przybywajcie!. A w ogóle to ÂŚniący został wygnany a nie pokonany, więc możliwe że to on jest Ożywieńcem. Zadzwoni ktoś do PB? to może się zapytać na podstawie kogo robili ożywieńca.
P.S BeziPL używaj opcji Edytuj i nie pisz posta pod postem.
Co do cytatu z Lesterem nie zgodzę się gdyż, Lester na początku mieszkał na bagnach z innymi z bractwa. Lester uciekł na Khorinis ponieważ przestraszył się tego że bariera znikła. To tyle na ten temat. Widać że nie grałeś w Gothic 1.
P.S2. Kruk nie mógł być Smokiem Ożywieńcem. Czemu?, a temu że Kruk występuje jako człowiek ożywiony w G2 NK a Smok Ożywieniec nie rusza się z Dworu Irdorath nawet na sekundę.
Xardas12345:
--- Cytat: Inferno w 04 Październik 2012, 15:29:25 ---A ja podejrzewam że miałeś jedynkę z ortografii. Co do tematu to ja myślę tak samo jak autor, Xardas mówi na początku że ÂŚniący swoim krzykiem powiedział : -Przybywajcie!. A w ogóle to ÂŚniący został wygnany a nie pokonany, więc możliwe że to on jest Ożywieńcem. Zadzwoni ktoś do PB? to może się zapytać na podstawie kogo robili ożywieńca.
P.S BeziPL używaj opcji Edytuj i nie pisz posta pod postem.
Co do cytatu z Lesterem nie zgodzę się gdyż, Lester na początku mieszkał na bagnach z innymi z bractwa. Lester uciekł na Khorinis ponieważ przestraszył się tego że bariera znikła. To tyle na ten temat. Widać że nie grałeś w Gothic 1.
P.S2. Kruk nie mógł być Smokiem Ożywieńcem. Czemu?, a temu że Kruk występuje jako człowiek ożywiony w G2 NK a Smok Ożywieniec nie rusza się z Dworu Irdorath nawet na sekundę.
--- Koniec cytatu ---
Nie zbyt masz racje. Nie wiem czy to bug ale Ja spotkałem Smoka ożywieńca w górniczej dolinie. Rozejżyjcie się, a nie zadania. Zadania zadaniami ale tu chodzi o ten element. Ja z nim walcze do połowy życia i on mi znika. potem Bezimienny ma wizje we śnie i wie już co sie stanie. Tak było i jest przynajmniej u mnie.
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: Xardas12345 w 06 Marzec 2013, 09:23:25 --- Nie zbyt masz racje. Nie wiem czy to bug ale Ja spotkałem Smoka ożywieńca w górniczej dolinie. Rozejżyjcie się, a nie zadania. Zadania zadaniami ale tu chodzi o ten element. Ja z nim walcze do połowy życia i on mi znika. potem Bezimienny ma wizje we śnie i wie już co sie stanie. Tak było i jest przynajmniej u mnie.
--- Koniec cytatu ---
W jakiego ty Gothica grałeś O.o
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej