Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Gra sie nie wlacza.
skotar:
Zainstalowalem Gothic 3. Gra sie uruchomila. Chcialem jednak poprawic bledy w grze wiec wgralem patcha 1.72. Niestety po tym gra juz nie chciala sie wlaczyc. Uruchomil sie glos, ale niestety przez chwile byl czarny ekran i sie minimalizuje. Glos z gry nadal byl, jednak gra nie chciala sie wlaczyc. Co robic ?
Sirius:
Tak jak zawsze przy tego typu problemach: podaj system, RAM etc :P
Podejrzewam, że próbowałeś reinstalki ?
skotar:
To bylo cos nie zwiazanego z Gothiciem, bo na drugi dzien bez przeszkod sie uruchomila. Po jakims czasie inne gry tez sie nie uruchamiaja. Ale to nie zwiazane z Gothiciem, raczej z karta graficzna laptopa.
A co do Gothica to zapisalem gre, ale podczas wczytywania wyskakuja bledy. Nie wiem czym to spowodowane, pozniej zarzuce screena.
Maliniak:
a czy masz orginal ?? i ja mam orginal zagralem na laptopie oczywiscie zintergrowana karta i poszlo mi na minimalnych wymaganiach .
A czy przypadkiem nie wyskakujee ci blad acess volation lub where is guru ?
skotar:
Nie wiem jaki to blad, bo wczoraj normalnie moglem grac i nic sie nie dzialo. Dzisiaj natomiast pasek wczytywania gry dochodzi do konca, nagle gra sie wylacza, a w zasobniku mam dymek o tresci ,,Sterownik ekranu igfx przestał odpowiadać, ale odzyskał sprawność. O co chodzi ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej