Strefa moddingu gier Gothic > Ukończone modyfikacje
Czas Decyzji
Diegomir:
Nie bedzie nowej wersji dopoki na stronie glownej, nie zostanie zmienione to: "Wczoraj na forum Tawerny użytkownik DRAGOMIR zaprezentował małą modyfikację swojego autorstwa o nazwie Czas Decyzji". W sobotę zostanie wydana łatka, ponieważ dzisiaj wróciłem do domu. A 3 droga istnieje, tylko trzeba lekko pokombinowac :D Zmianie moze ulec tez warstwa fabularna, bo w ataku na karczme jest pieklo
Serail:
Na pohybel moderom! Nie napisze newsa! xD Też chce pobawić się w redaktora GSu
Diegomir:
--- Cytat: Serail w 06 Sierpień 2009, 11:47:59 ---Diegomir jest z themodders, jak masz sprawę do niego to pisz tam, bo tutaj modderzy są okazjonalnie.
--- Koniec cytatu ---
Teraz to się poczułem jakbym był w jakiejś sekcie :D ÂŁatka będzie wydana raczej zgodnie z planem, ale jeśli mi się nie uda, to w niedzielę wyjeżdżam na 10 dni :P Ale teraz siedzę i pracuję z tymi błędami. Mam prośbę, żebyście napisali (grający) czy G1 z Czasem Decyzji wywala do Windy, Linuxa, czy co tam macie
Serail:
Bo TM to jest sekta, wystarczy spojrzeć na regulamin waszego SB. :D
0judge0:
--- Cytat: Diegomir ---ale jeśli mi się nie uda, to w niedzielę wyjeżdżam na 10 dni
--- Koniec cytatu ---
Czyli jak ci się uda to nie wyjeżdżasz? :D
A tak poważnie to mnie osobiście nie wywalił ani razu. Mam tylko jeszcze jedno ale, nie wiem czy to tylko u mnie ale intro i outro się nie włączały, sądzę że dlatego bo wrzuciłeś je do paczki a nie do folderu gry, przynajmniej ja miałem z tym problem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej