Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Gra się zacina na amen. Dlaczego ?
PLShayloPL:
Witam, nabrała mnie ponowna chęć na zagranie w G2 NK, cóż jednak się tym nie nabawiłem zbyt długo gdyż gra mi się zacina na amen, czasami po 1 min. grania, a czasami po 10 sek (oczywiście wtedy kiedy chodzę postacią), jedyn co mi pomaga to ALT+CTRL+DEL i proces kończę.
Cóż nigdy tak nie miałem
Co posiadam:
G2 NK z Extra Klasyki razem z zainstalowanym Service Pack 1.4 [być może to jest winowajca który popsuł mi grę (oczywiście grałem od nowa)]
Intel Core 2 Duo E8400
GeForce 260 GTX
Kingstom 4096 Ramu 800mhz
*Kiedyś grałem bez SP i z SP 1.3 i działało, może to SP 1.4 wali grę ;/, proszę o poradę niedotyczącą usuwania gry bo nie chcę grać od nowa ;/.
Borubar:
Jak wcześniej G2 NK działał dobrze, to pewnie wina SP, jak nie chcesz zaczynać gry od nowa to możesz sobie zgrać sejwy
Gordian Morii:
A savey masz z którego patcha? Bo może problem leży głównie w nich. Nie wiem jak w G2NK ale w G3 po wgraniu patchy należy grać od początku. Spróbuj zacząć nową grę bo być może chodzi właśnie o to.
PLShayloPL:
W G2NK też trzeba grać od nowa, save mam z 1.4, a z grą dobrze było z SP 1.3 i bez SP, ale nie wiem czy save będą działać jeśli je skopiuje i zacznę grać na SP 1.3
Isentor:
Nikt nigdy nie miał problemów z kontynuowaniem gry po instalacji sp. Po prostu w takiej sytuacji nie działają nowsze poprawki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej