Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

ÂŁowcy Smoków

<< < (6/7) > >>

KAT:
Ja też nie wiem co o tym myśleć nagle pojawiają się jacyś "wielcy" wojownicy w czerwonych zbrojach  nie mówią skąd są. Nic nie robią tylko gadają i wszędzie leżą i zwłoki . Jedynym pożytkiem są ich zbroje. Powtarzam jedynym!!!!!!

ÂŁowca dusz:
ÂŁowcy smoków są do niczego. Lepsi są paladyni, mają ładniejsze zbroje i są w puszczani do klasztoru magów ognia. A łowcy smoków????? Nic. Ich jeden plus to to że Benet uczy ich jak wykonać magiczny oręż.

Adanos92:
Hmm zuważcie że na początku gry nic wiemy o żadnych łowcach smoków mi się wydaje ta gildia utworzyła się dopiero w trakcie gry jak wyruszamy polowac na smoki wiem iż są do moje domysły ale coż piszcie co wam chodzi po głowie Pozdrawiam, :)

Randall:
Nie którzy z nich przybyli z kontynentu bo jeden z łowców smoków w zamku mówił że przybył z kontynentu i mówił że król nie żyje . a nie którzy z farmy Onara.    

les:

--- Cytat: Assasyn ---Z deczka śmieszni jesteście z wymyślaniem tych historyjek...

ÂŁowcy Smoków to tylko gildia, która pojawia się w Gothic2. Nic więcej. Horkurn i Biff to zwykli bandyci, a reszta to najemnicy od Onara. Co do ich pancerzy - przecież, Bezimienny nie może być jedynym członkiem tej gildi! Te pancerze zostały tylko wymyślone przez autorów gry, a wątek ze smoczymi łuskami został wymyślony tylko po to, żeby gra była bardziej ciekawa.
--- Koniec cytatu ---

Gra została wymyślona b.dobrze,a stopień trudności - jeśli chodzi o mnie - jest super.
Pierwszy raz grałem najemnikiem,mało korzystałem z podpowiedzi i nie było tak łatwo,ale dałem radę. Już jestem w IV rozdziale i niedługo będę kończył. Wszystkie części są bardzo dobrze zrobione.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej