Autor Wątek: Dwór Irdorath  (Przeczytany 6213 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline michu92

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Dwór Irdorath
« dnia: 18 Wrzesień 2009, 22:23:40 »
Mam poważny problem na dworze irdorath. A właściwie 2.
1-Nigdzie nie ma oka mocy(wiem gdzie powinno być, ale w tej skrzyni nic nie ma)
2-Kiedy musimy otworzyć drzwi za pomocą dźwigni w 4 korytarzach(w instrukcji przeczytałem właściwą
kombinację jednak ostatnią dźwignię bezi uruchamia 2 razy (nie wiem czemu).
Z wszystkimi problemami poradziłem sobie za pomocą kodów i grę pokonałem. Jednak teraz chcę ją pokonać bez żadnych kodów. Szukałem już patcha ale tu pojawia się problem 3 -nigdzie go nie ma.
 :huh:
 1. Zanim założysz nowy temat, upewnij się czy taki lub podobny wątek nie był już poruszany na forum.
2. Tytuły zakładanych tematów, powinny jak najlepiej odzwierciedlać ich treść.
5. Forum podzielone jest na wiele kategorii, tak więc zanim założysz nowy temat upewnij się czy jest on zamieszczany w odpowiednim dziale. (Przeniesione, chociaż sam nie wiem, czy nie będzie to problem techniczny, ale nie opisałeś wszystkiego za dobrze.)

Offline momo

• Magnat
  • Reputacja: 87
  • gothiczeQ
Odp: Dwór Irdorath
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Wrzesień 2009, 23:04:48 »
Skoro przechodziłeś grę na kodach to nie rozumiem czemu się dziwisz, że pojawiają się bugi. Jeżeli chcesz przejść grę bez kodów, zrób to od początku do końca, bo jak użyjesz kodów i zapiszesz grę, to save masz już zrąbany...
Jeśli chodzi o cztery korytarze, to postępuj według solucji a na pewno wrota się otworzą. Nie ważne ile razy sobie będzie uruchamiał.
Jeśli chodzi o oko, to najpierw radziłbym jeszcze raz dobrze wszystko przeszukać i okolicę i ekwipunek, bo może po prostu pomyliło Ci się z czarną perłą albo coś. A jeśli nie, to otwórz swoją ulubioną konsolę i wpisz 'ItMi_PowerEye'. Innego wyjścia nie ma, chociaż wątpię, żeby tak po prostu zniknęło. Taki bug się rzadko zdarza w gothicu.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 18 Wrzesień 2009, 23:04:48 »

Offline Sirius

• Magnat
  • Reputacja: 65
  • Nie, nie wiem gdzie jest twój kotek.
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Wrzesień 2009, 23:11:13 »
momo, on mówi, że tym razem gra bez kodów, więc save raczej nie ma zniszczonego. Ja też nigdy nie potrafiłem znaleźć owego oka, zawsze kończyło się to przymusowym przeskokiem przez bramę ;/

Offline momo

• Magnat
  • Reputacja: 87
  • gothiczeQ
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Wrzesień 2009, 23:22:30 »
momo, on mówi, że tym razem gra bez kodów, więc save raczej nie ma zniszczonego.
Nie wiem czy chodziło o całą grę, czy o sam Dwór Irdorath, także wolałem dopowiedzieć ;]
Ja też nigdy nie potrafiłem znaleźć owego oka, zawsze kończyło się to przymusowym przeskokiem przez bramę ;/
:huh: To nie wiem, w NK zawsze było na miejscu.

Offline michu92

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Wrzesień 2009, 19:59:32 »
Cóż, może ktoś przynajmniej pomoże mi znaleźć jakiegoś patcha? Ja go nigdzie wyszukać nie mogę (choć nadal szukam). Za problemy związane z tematem przepraszam ;]

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Wrzesień 2009, 21:32:41 »
Nie ma żadnego patcha (chyba że nieoficjalny Service Pack). A co do tych przełączników, to Bezi ma uruchamiać po kilka razy (w jednej komnacie tak chyba jest). Popróbuj różne kombinacje, a Ci się uda. A oka mocy może po prostu źle szukasz... Sprawdź jeszcze raz.
« Ostatnia zmiana: 24 Wrzesień 2009, 21:35:58 wysłana przez Robben »

Offline Hevk

• Kret
  • *
  • Reputacja: 6
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Wrzesień 2009, 22:37:20 »
Ja także gram na kodach ale nigdy skrzynia czarnego maga nie była pusta ;d ciekawe .

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #6 dnia: 25 Wrzesień 2009, 22:37:20 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything