Strefa moddingu gier Gothic > Ukończone modyfikacje
Battala [G1]
Werewolf16:
Kurde no szkoda...byloby ciekawiej gdyby pododawal rozne watki poboczne , i spelnil swoje slowa xD
Serail:
--- Cytat: Orc w 24 Czerwiec 2009, 14:51:33 ---Kurde no szkoda...byloby ciekawiej gdyby pododawal rozne watki poboczne , i spelnil swoje slowa xD
--- Koniec cytatu ---
Chcesz se pograć w inne mody Damianxa? Zagraj w "The assasin mod" oraz "The Murders". xD Też fajne są. ;]
Werewolf16:
Grałem w nie.... jak zwykle za krótkie.
A pytanie co do tego moda: Czy Damianx zamierza wydac nowa wersje tego moda ze zwiekszona iloscia zadan itp??
Serail:
Heh, szczerze w to wątpię, jeśli już to może wyda wersję z filmikiem na koniec. ;]
Ainur:
--- Cytat: Orc w 23 Czerwiec 2009, 22:14:03 ---Szkoda, przewidywalem bitwe pod jaskinią mieszkalną... i myślalem że przybędą wojska od Cor Angara.
No cóż , zawiodłem sie ;P
--- Koniec cytatu ---
Heh ;p, ja tak samo się zawiodłem. Myślałem że zlikwidujemy ten mały oddział przy bramie, niedaleko pól ryżowych, no i resztę w jaskini mieszkalnej a potem dopiero koniec moda. A tu nic...
Ale po za tym muszę przyznać że mod naprawdę fajny. W sumie krótki ale podobał mi się. Ale gdyby zabiło się resztę tych nieumarłych, to byłby jeszcze lepszy. Oraz pomijając to że wywalił mnie dwa razy do Windowsa ;d.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej