Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Zastępstwo dla Vatrasa
(1/1)
Gothic253:
Witam
Vatras dał mi zadanie że mam mu sprowadzić zastępce i dopiero w tedy pójdzie naprawić oko Innosa?O jakiego zastępce chodzi?
PS. Gram w gothic 2 razem z dodatkiem Noc Kruka.
Przeniesiony do dobrego działu.
Servin:
Musisz wykonać wszystkie zadania w Jarkendaże, zrobiłeś źle, bo tam nie poszedłeś. Musisz chyba zacząć gre od nowa i znaim pójdziesz do Górniczej Doliny musisz wstąpić do Jarkendaru. Saturas w Jarkendaże wyśle Myxira, który będzie zastępstwem dla Vatrasa, ale to dopiero wtedy, gdy zabijesz Kruka. :)
Gothic253:
Nie widzi mi się zaczynac grę od nowa;/ Jest możliwość sprowadzenia tego Myxira na kodach?
Isentor:
--- Cytat: Servin w 21 Czerwiec 2009, 09:17:33 ---Musisz wykonać wszystkie zadania w Jarkendaże, zrobiłeś źle, bo tam nie poszedłeś. Musisz chyba zacząć gre od nowa i znaim pójdziesz do Górniczej Doliny musisz wstąpić do Jarkendaru. Saturas w Jarkendaże wyśle Myxira, który będzie zastępstwem dla Vatrasa, ale to dopiero wtedy, gdy zabijesz Kruka. :)
--- Koniec cytatu ---
ÂŹle...
--- Cytat: Gothic253 w 21 Czerwiec 2009, 09:46:38 ---Nie widzi mi się zaczynac grę od nowa;/ Jest możliwość sprowadzenia tego Myxira na kodach?
--- Koniec cytatu ---
Po co więc ci dodatek skoro nie przechodzisz jego wątku głównego?
Jeśli do tej pory nie wykonywałeś zadań z NK najwyższa pora się za to zabrać. Wątek fabularny wymusza to w 3 rozdziale. Więc zbieraj ornamenty etc.
Gothic253:
Noc Kruka przeszedłem parę razy ostatnio 2 tygodnie temu.Więc nie chce mi się zaczynać grac od nowa;/Już sobie poradziłem marvin-mode i noc kruka w 10 min;p
Nawigacja
Idź do wersji pełnej