Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Śmierć w chwale [FILM]
Lord_Mud:
Zapraszam na oglądanie mojego nowego filmu podzielonego na części
Oto link do mojego kanału:
http://www.youtube.com/user/Schmidtek10
Jest narazie tylko trailer i pierwsza część. Piszcie co powinienem poprawić, komentujcie i oceniajcie. Oczywiście nie są to jakieś filmy typu ,,krew bogów,, erOl18 czy kontynuacja GHP Gala Anonima 2. Dopiero rozpoczynam ,,karierę,, i proszę żebyście nie oceniali za surowo :angel: Zapraszam do oglądania
xanatos:
Ok, będę oceniał cię troszkę łaskawiej. Po pierwsze - nie podoba mi się to, że są tylko napisy. Mógłbyś ściągnąć demko ivony, albo skądś wyciągnąc jej full ver. Po drugie - nie podoba mi się to, że nie ma odgłosów z Gothica, oprócz tego, że jest jakaś tam muzyka. Po trzecie - nie ma żadnych informacji o bohaterze. Niby dlaczego ci dwaj leżący (zabici?) kolesie, to jego ojciec i brat? Ocena - 2,5/5 na zachętę.
Lord_Mud:
Cóż za hojność :D
1.Mam Ivone full ale do poważnego filmu wyglądało by to troche dziwnie
2.Bo mi się nie chciało za każdym razem gdy uruchomie Gothica włączać i wyłączać dźwięku, chociaż mogłem wyłączyć samą muzykę
3.Jest informacja o bohaterze: Nazywa się Markus, mieszka z ojcem i bratem na odludziu, a dlaczego oni są jego rodziną?? Przecież nie wszystkie informacje muszą być na samym początku. A jak bardzo chcesz to rozwine ten wątek w 2 cz.
xanatos:
Jakoś w krwi bogów ivona nie była niepoważna
Oktawian August:
Według mnie pierwsza część filmu jest nudna ,ale dobrze że przynajmniej leci jakaś muzyczka ,rozśmieszył mnie trailer który nic nie wnosi do filmu.Ocena pierwszej części to 2/10 a trailer 0/10.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej