Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Electronic Entertainment Expo 2009

<< < (2/2)

Serail:

--- Cytat: Isentor w 06 Czerwiec 2009, 22:10:31 ---To jest MMO Serq. Pisałem o tym na blogu. Mam tylko nadzieje, że nie wyskoczą z abonamentem.

--- Koniec cytatu ---
Rzeczywiście.

--- Cytuj ---Na kosmiczną rzeź w moim przypadku złym Shepardem czekam od kiedy tylko ukończyłem pierwszą część gry.
--- Koniec cytatu ---
Hihi, to takie mamuty jeszcze żyją? ^^

--- Cytuj --- Tym razem to MMORPG, co jeszcze bardziej cieszy japę Tym razem to MMORPG, co jeszcze bardziej cieszy japę.
--- Koniec cytatu ---
No czy ja wiem, już widze te lamerskie rozmówki i cały klimat idzie się jebać...

Isentor:

--- Cytat: Serailo w 07 Czerwiec 2009, 09:27:00 ---Rzeczywiście.Hihi, to takie mamuty jeszcze żyją? ^^No czy ja wiem, już widze te lamerskie rozmówki i cały klimat idzie się jebać...

--- Koniec cytatu ---
Jak to. Grając Sithem wkręcisz dziecku, że mu pomożesz nabić level czy przejść kilka zadań. Jak pójdziecie w długa niczym na prawdziwego Sitha przystało upierdolisz mu łeb przy samej dupie i spokój, cisza. ÂŻadnego więcej biadolenia w twoim towarzystwie. Bo jakby nie patrzeć w grze mają podobno występować tylko dialogi mówione. Czyli będziesz mógł gadać przy pomocy mikrofonu. Wyobrażasz to sobie w mieście? Bo ja nie.

Oktawian August:
Jak wam się podoba zwiastun Star Wars: The Old Republic http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=11491
Moim zdaniem jest świetny!.

Serail:

--- Cytat: Isentor w 07 Czerwiec 2009, 11:55:48 --- Bo jakby nie patrzeć w grze mają podobno występować tylko dialogi mówione. Czyli będziesz mógł gadać przy pomocy mikrofonu. Wyobrażasz to sobie w mieście? Bo ja nie.

--- Koniec cytatu ---
O fuck, toć tam będzie taki burdel wtedy. W dodatku nie wszyscy gracze po angielsku będą nawijali i syf, kiła, mogiła ogólnie... ;/

bemol05:
Tegoroczne E3 było bardzo ciekawe, ciesze się, że wreszcie pokazano jakieś filmiki z Arcanii. O prócz tego w pamięci zapadł mi filmik z Star Wars: The Old Republic i zwiastun Mass Effecta 2. Szkoda, że nie ujawnili niczego nowego o Dragon Age Origins, bo jeden fajny zwiastun mnie nie satysfakcjonuje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej