Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Gimp (nie czyta zainstalowanych czcionek)

(1/3) > >>

Serail:
Hello. Jako że żadna lama na forum nie chciała zrobić mi nowej sygny, to postanowiłem sam pobawić się w gimpie. Poczytałem trochę tutków i mniej, więcej orientuję się jak zabrać się za tworzenie grafiki, jednak po zainstalowaniu nowych fontów program ich w ogóle nie czyta. Co może być tego powodem? Zainstalowałem czcionkę do C:\Windows\Fonts, a kiedy nie podziałało zainstalowałem to do C:\Documents and Settings\Serail\.gimp-2.6\fonts ten sposób także nie podziałał. Jakby co, to mam gimpa 2.6 i biblioteki gtk+ 2.16.1-1

Osoby, które mi pomogą w nagrodę zostaną zaproszone do moich znajomych na NK. ^^

Sado:

--- Cytat: Serailo w 12 Maj 2009, 19:28:32 ---Hello. Jako że żadna lama na forum nie chciała zrobić mi nowej sygny, to postanowiłem sam pobawić się w gimpie. Poczytałem trochę tutków i mniej, więcej orientuję się jak zabrać się za tworzenie grafiki, jednak po zainstalowaniu nowych fontów program ich w ogóle nie czyta. Co może być tego powodem? Zainstalowałem czcionkę do C:\Windows\Fonts, a kiedy nie podziałało zainstalowałem to do C:\Documents and Settings\Serail\.gimp-2.6\fonts ten sposób także nie podziałał. Jakby co, to mam gimpa 2.6 i biblioteki gtk+ 2.16.1-1

Osoby, które mi pomogą w nagrodę zostaną zaproszone do moich znajomych na NK. ^^

--- Koniec cytatu ---

A inne programy Ci czytają te czcionki, które zainstalowałeś?

Serail:
Worda nie mam więc ci nie mogę powiedzieć. O!

Sado:

--- Cytat: Serailo w 12 Maj 2009, 19:57:30 ---Worda nie mam więc ci nie mogę powiedzieć. O!

--- Koniec cytatu ---

Painta albo WordPada też nie masz? ;/

Serail:

--- Cytuj ---Painta
--- Koniec cytatu ---
Paint, paint... Poszukam, może coś znajdę.
Mhm, takie co tam tysować można, czy to nie to? Bo jak to, to tam działają moje czcionki. ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej