Strefa moddingu gier Gothic > Ukończone modyfikacje

GHP Mod (demo)

<< < (2/3) > >>

Werewolf16:
Juz poprawiłem forum , a wyszło źle , ponieważ wszystkie moje fora są na jun.pl a gdy zakładałem dla thecoobra to był server nieczynny wiec zalozylem na wxv.pl . Pozdrawiam ;)

Robben:
Nie wiem po co publikujesz moda, który jest jeszcze nie gotowy. Chyba się nie zaznajomiłeś z regulaminem działu mody. Co z tego, że demo jest gotowe, skoro niema fabuły, ba tylko same modele i zbroje? Mod jest jeszcze nie grywalny, zatem nie widzę sensu, żeby ten temat był otwarty. Jak zrobicie moda, wtedy temat się otworzy.

Nie cwaniakuj &lt;_&lt;. Sugerowałem się regulaminem, w którym pisało o gotowych modyfikacjach (może po prostu go nie wyraźnie napisałeś ;]?). Poza tym, pan Orc dał same screeny, a nie opisał nic więcej (nie ma nawet jeszcze fabuły, ba tylko same zbroje i modele). Zresztą powiedziane zostało, że temat się otworzy jak zrobią. Jak dla mnie to za mało, ale skoro tak mówisz drogi moderatorze tego działu, to niech tak będzie...

--- Cytuj ---Ucałuj babcię. ;*

--- Koniec cytatu ---
Chciałbyś...

Werewolf16:
Dziekuje za otwarcie (ponowne) tematu oraz wyrażam nadzieje na to , że wiecej graczy zacznie sie w temacie udzielać co do tematu zapowiedzi lub rekrutacji.

Potrzebujemy skyptera!! PILNE

Werewolf16:
Dzieki szkodnik za wszystko , jesli chcesz to masz range BetaTestera :P

Poprawione obrazki zostaly (dzieki Szkodnikowi) w pierwszym temacie.

XardasLII:
hmmm... Moim zdaniem i tak demo powinno mieć fabułę, no i chociaż coś więcej. ÂŻycze powodzenia w dalszych pracach nad modem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej