Autor Wątek: Czyjego zachowania nie tolerujesz  (Przeczytany 53962 razy)

Description:

Offline Rychu, mag Beliara

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
  • ~Kochamm zwierzenta ale najmniej kretoszczury
Odp: Czyjego zachowania nie tolerujesz
« Odpowiedź #60 dnia: 11 Maj 2009, 16:36:27 »
hej to ja wruciłem. mam dzadzieje rze sie ciezycie a co do tematu to ja nie lubie jaK W gotiku ktoś da mi zadanie aj ja je wykonam a on nie da nagrody i ja jej nei dostane wdety i mósze go zabić moim mieczem. mam duzy miecz i siecze, tak siekam bez opamientania tego chama za mojom kszywde. i jeszcze nie lubie jak ktos kto mne nie zna mowi ze "Rychu jestes zjeb" albo cos takiego w tymrodzaju. i nie lubie jeszcze tego no prezydenta jak tak wykrzywia twarz. a bardzo lubie admina, jego kolor jest fajny i nick tez i lubie jego avatar i sygnaturke i wszystkich weteranów i modernizatorów bo robiom super robote tutaj na forum i usuwajom posty złe i takich dzieci głupich i wiem rze to trudna praca bo kiedys bylem modernizatorem na duzym forum wjenkszym od tego ale mialo mniej useruw i w ogole tam admin byl glupi a tu jest fajny. i modernizatoruw lubie bo som fajni i w ogole.

ja nie lubię Peanuta,Mantosa i Siriusa

Peanut:Wydaję mu się że jak jest starszy ma Weterana i aż 3 nagrody to myśli że jest jakimś Tawerno Gotickim bóstwem.

Mantos:jak pan Dr.Grzyb wspomniał wyżywa się na gorszych userach i żeby poprawić reputacje u siebie każe im coś zrobić.

EDIT:Sirius jeszcze mnie trochę denerwuję przez jego posty niektóre.

a ja nie lóbje ćebje bo jestes chamem rze nie lubisz weteranuf. to super goscie pinat i mantos oni som fajniejsi od ćebje i ja ich lubie bo sa fajni

Offline L.E.N.I.N

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
« Odpowiedź #61 dnia: 11 Maj 2009, 16:47:19 »
Idź się lepiej naucz pisać bo widzę że ci do tego brakuję sporo i dlaczego uważasz że jestem chamem??Wiesz kto to cham??Chyba nie i czemu jestem chamem mam swoje powody że ich nie lubię.

EDIT:a fajniejsi dlatego że mają weterana
« Ostatnia zmiana: 11 Maj 2009, 16:58:43 wysłana przez L.E.N.I.N »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #61 dnia: 11 Maj 2009, 16:47:19 »

• Kret
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: 11 Maj 2009, 17:38:41 »
Idź się lepiej naucz pisać bo widzę że ci do tego brakuję sporo i dlaczego uważasz że jestem chamem??Wiesz kto to cham??Chyba nie i czemu jestem chamem mam swoje powody że ich nie lubię

umiem pisać i ńe mów rze nie. morze sam pójdziesz na polski i powiesz nauczycielce ze masz problemy z rozrożanianiem pisma. a i nie wierze w tfoje powody bo napewno są głupie. to som moji koledzy i wiem ze nigdy nie zrobili nic glupiego wprzeciwienstwoe do ciebie. oskarszasz ich bo chcesz byc grozny i zdobyc szacun na forum o t co!  B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B) B)

Oktawian August

• Gość
« Odpowiedź #63 dnia: 11 Maj 2009, 17:46:49 »
umiem pisać i ńe mów rze nie.

Co to za wyrazy.Jak byś umiał pisać to byś nie robił takich błędów.

Offline L.E.N.I.N

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #64 dnia: 11 Maj 2009, 18:57:34 »
Naprawdę Rychu naucz się pisać bo wydaję mi się że będziesz mieć 1 z polskiego na koniec roku a tak na marginesie masz dowód że to twoi przyjaciele??wklej tu jakieś zdjęcie z nimi razem cwaniaczku bo nie wierze i poza tym powiem że w d*pie mam szacunek na forum nie obchodzi mnie a to że tak gdzieś napisałem że czekam na repa to chyba coś może sypnąć od czasu do czasu.Choćby raz na miesiąc

PS:I co może powiesz że Serail,Dragosani,Grison,Elrond i reszta weteranów to twoi bracia??ÂŚmiech na sali.

Offline sir olo

• Kret
  • *
  • Rychu dla ciebie zlikwiduje kretoszczury!
« Odpowiedź #65 dnia: 11 Maj 2009, 19:31:01 »
Nie przejmuj się Rychem! On nie jest głupi tylko chce żeby wszyscy tak myśleli. Właśnie takiego zachowanie nie toleruje. Nie jest czy ty to pojmujesz.

« Ostatnia zmiana: 11 Maj 2009, 19:36:43 wysłana przez sir olo »

• Kret
  • *
« Odpowiedź #66 dnia: 11 Maj 2009, 19:34:44 »
Co to za wyrazy.Jak byś umiał pisać to byś nie robił takich błędów.

nie robie żarnych buenduf!!1111 moze czasai sie zdarzy ale ńe pszesadzaj z tym wiesz!11 zazdrościsz mi koeguf weteranuf i rze oni was nie lubia bo jestescie cfani i nie macie poczucia chumoru.

Naprawdę Rychu naucz się pisać bo wydaję mi się że będziesz mieć 1 z polskiego na koniec roku a tak na marginesie masz dowód że to twoi przyjaciele??wklej tu jakieś zdjęcie z nimi razem cwaniaczku bo nie wierze i poza tym powiem że w d*pie mam szacunek na forum nie obchodzi mnie a to że tak gdzieś napisałem że czekam na repa to chyba coś może sypnąć od czasu do czasu.Choćby raz na miesiąc

PS:I co może powiesz że Serail,Dragosani,Grison,Elrond i reszta weteranów to twoi bracia??ÂŚmiech na sali.

umie pisać!!!111 ostatnio bylem u lakaża i potem dostałem nagrode od pani od polskiego. cos dyslekcja cos tam sie nazywało. pewnie i tak nie wiecie o co chodzi bo sie nie uczycie jak ja  B) B) B) B) Jakom macie średniom w szkole?!111 pewnie z 2.0 ja mam 3 i to w klasie specjalnej! a wy p[ewnei w zwykłyh nie morzecie pociagnac wyzej!

A serial dargozani grilson i elromt to moi klegowie od dawna i moge to udowodnić!

patrz niedowierku!!1

fajny s ciebje koleś rychu

Serial to napisał!!1

Nie przejmuj się Rychem! On nie jest głupi tylko chce żeby wszyscy tak myśleli. Właśnie takiego zachowanie nie toleruje. 

Sam jesteś głupi najpierw naucz sie czytac a potem muf o co ci chodzi bo ty mnei nei rozumiesz tak jak cala reszta tych frajeruf!!!11

Oktawian August

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: 11 Maj 2009, 19:36:17 »
nie robie żarnych buenduf!!1111 moze czasai sie zdarzy ale ńe pszesadzaj z tym wiesz!11 zazdrościsz mi koeguf weteranuf i rze oni was nie lubia bo jestescie cfani i nie macie poczucia chumoru.

Znów zrobiłeś błędy.
« Ostatnia zmiana: 11 Maj 2009, 19:38:43 wysłana przez Proglan »

• Kret
  • *
« Odpowiedź #68 dnia: 11 Maj 2009, 19:38:14 »
HAHAHA to mają nie być błędy.

jakbyś ńe wijedział to w interneće sie nie pisze dóżymi litrami bo to tak jakbys kszyczał na kogos a ludzie tego ńe lubiom i oni myśolm wtedy ze jestes glupi i ja sie zastanawiam czy tak nei ejst!

Oktawian August

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: 11 Maj 2009, 19:41:00 »
jakbyś ńe wijedział to w interneće sie nie pisze dóżymi litrami bo to tak jakbys kszyczał na kogos a ludzie tego ńe lubiom i oni myśolm wtedy ze jestes glupi i ja sie zastanawiam czy tak nei ejst!

Najpierw naucz się pisać a potem coś napisz.Sam jesteś głupi!.

Offline sir olo

• Kret
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: 11 Maj 2009, 19:42:18 »
rychu(jak sobie życzyłeś z małej literki) jak chcesz żebym cie tolerował to używaj słownika(genialny wynalazek). Możesz też przestać udawać nie mądrą osobę.
« Ostatnia zmiana: 11 Maj 2009, 19:44:21 wysłana przez sir olo »

• Kret
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: 11 Maj 2009, 19:48:24 »
Najpierw naucz się pisać a potem coś napisz.Sam jesteś głupi!.

przeciesz ujmem chamie! jakbym ńe umjał to byś ńe widział co pisze a tak widzisz co pisze bo pisze ńe! I sam jest głupi i ty głupi głupku!

rychu(jak sobie życzyłeś z małej literki) jak chcesz żebym cie tolerował to używaj słownika(genialny wynalazek). Możesz też przestać udawać nie mądrą osobę.

ńe muszisz mnie tolerofać gófno mńe to opchodzii mam wiencej slownikow w domu nisz ty. i nie udaje nie madrego! jestem madry i fajny a ty chyba nie bo masz glupi nik!!1

Offline sir olo

• Kret
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: 11 Maj 2009, 19:49:41 »
Taki wymyśliłem taki mam. odbiegliśmy od tematu.
« Ostatnia zmiana: 11 Maj 2009, 19:52:02 wysłana przez sir olo »

Oktawian August

• Gość
« Odpowiedź #73 dnia: 11 Maj 2009, 19:55:49 »
przeciesz ujmem chamie! jakbym ńe umjał to byś ńe widział co pisze a tak widzisz co pisze bo pisze ńe! I sam jest głupi i ty głupi głupku!

Głupek jest z ciebie głupku!.Firefox jest dla ciebie wrogiem bo oferuje sprawdzanie poprawności pisowni boisz się go używać.

Offline L.E.N.I.N

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #74 dnia: 11 Maj 2009, 19:56:18 »
Człowieku skoro byłeś u lekarza i idź jeszcze raz bo widzę że choroba czy co tam masz powróciła.Aha i jeszcze coś najpierw naucz się pisać później pogadamy i tak poza tym średnią mam 4.4.Wiesz co,przypominasz mi mojego kumpla z klasy on ma średnią 1.8 i jak omawialiśmy lekturę "Ten Obcy" to Obcy napisał przez,,p"czyli wyszło "Ten Opcy"on nawet z trudem czytać potrafi on zdanie czyta z jakieś 40 sekund.Wierzcie lub nie ale u nas w 6 klasie na polskim babka wstawia oceny za czytanie,żal ale to nawet dobrze bo z czytania mam same 5 :P a Ten kolega same 2 i jego mi właśnie przypominasz

• Kret
  • *
« Odpowiedź #75 dnia: 11 Maj 2009, 20:01:04 »
Głupek jest z ciebie głupku!.Firefox jest dla ciebie wrogiem bo oferuje sprawdzanie poprawności pisowni boisz się go używać.

Sam jesteś durny! i nie strasz mnie żadnym fir fir cos tam.

Człowieku skoro byłeś u lekarza i idź jeszcze raz bo widzę że choroba czy co tam masz powróciła.Aha i jeszcze coś najpierw naucz się pisać później pogadamy i tak poza tym średnią mam 4.4.Wiesz co,przypominasz mi mojego kumpla z klasy on ma średnią 1.8 i jak omawialiśmy lekturę "Ten Obcy" to Obcy napisał przez,,p"czyli wyszło "Ten Opcy"on nawet z trudem czytać potrafi on zdanie czyta z jakieś 40 sekund.Wierzcie lub nie ale u nas w 6 klasie na polskim babka wstawia oceny za czytanie,żal ale to nawet dobrze bo z czytania mam same 5 :P a Ten kolega same 2 i jego mi właśnie przypominasz

I jeszcze napisze rze ten kolega to ty i masz średniom - 10.00 !! pisze dobrze bo wiem! pani ot polskiego mi tak mówiła! i ja niedługo bede tu odernizatorem bo juz dzisiaj prawie rozmawiałem z insektorem na ten temat a kyras powiedział że was zbanuje jak nie przestanienie mnie obrażać!1!11

http://gothic.gram.pl/forum/index.php?topic=20289.new#new

A to mój wiersz, kolejny, fajny jest poceniac jeśli mnie lubicie a załatwie wam szlachte na forum!11 

Offline Ainur

• Magnat
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #76 dnia: 11 Maj 2009, 20:01:26 »
Zostawcie Rycha, ponieważ to dobre chłopaczysko, tylko nie zawsze myśli a więcej robi, taki już jest. ^^  ;) Tak więc podajcie sobie rączki i już się nie kłóćcie.. ;/

Offline L.E.N.I.N

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #77 dnia: 11 Maj 2009, 20:07:47 »
Wybacz Ainur ale w swojej klasie jestem znany z tego że jak się z kimś pokłócę to się z nim nie pogodzę póki ON mnie nie przeprosi pierwszy

PS:Jestem znany też z tego że ostro wyj*bać potrafię i mam dowód:2 wezwanie matki do szkoły ale nie ja zaczołem tylko kto inny i tak się stało że tamta sierota poszła do dyrektorki i wezwanie starych :P

Offline sir olo

• Kret
  • *
« Odpowiedź #78 dnia: 11 Maj 2009, 20:09:23 »
Rychu, przepraszam pogódźmy się, zostańmy przyjaciółmi(liczę że wszyscy go przeproszą nie tylko ze względu na jego znajomości).   

Oktawian August

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: 11 Maj 2009, 20:11:02 »
Sam jesteś durny! i nie strasz mnie żadnym fir fir cos tam.

Najpierw naucz się pisać durniu!.Ainur on musi wkuć na pamięć słownik ortograficzny bo to analfabeta.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #79 dnia: 11 Maj 2009, 20:11:02 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18