Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Kolejnośc patchy...
Bam Margera:
Jaki pach muszę ściągnąć, aby Gothic 3 się nie zacinał? Słyszałem, że trzeba mieć wszystkie od pierwszego instalowane, czy to prawda? Jeżeli tak to mógłby ktoś wymienić je od pierwszego do ostatniego. Prosiłbym was o nazwę Pacha, który poprawia błędy i działanie gry.
Dziękuje z góry... <_<
1. Zanim założysz nowy temat, upewnij się czy taki lub podobny wątek nie był już poruszany na forum.
Ainur:
--- Cytat: Bam Margera w 12 Lipiec 2009, 21:56:53 ---Jaki pach muszę ściągnąć, aby Gothic 3 się nie zacinał? Słyszałem, że trzeba mieć wszystkie od pierwszego instalowane, czy to prawda? Jeżeli tak to mógłby ktoś wymienić je od pierwszego do ostatniego. Prosiłbym was o nazwę Pacha, który poprawia błędy i działanie gry.
Dziękuje z góry... <_<
--- Koniec cytatu ---
Ja polecam ci patch 1.70 tak zwaną Gothic 3: Edycję Rozszerzoną. Zdecydowanie poprawia najwięcej błędów, w tym działanie gry. No i jest to najnowszy patch.
Bam Margera:
--- Cytat: Ainur w 12 Lipiec 2009, 22:03:43 ---Ja polecam ci patch 1.70 tak zwaną Gothic 3: Edycję Rozszerzoną. Zdecydowanie poprawia najwięcej błędów, w tym działanie gry. No i jest to najnowszy patch.
--- Koniec cytatu ---
A trzeba mieć poprzednie pache, aby dało zainstalować się tego?
Ainur:
--- Cytuj ---A trzeba mieć poprzednie pache, aby dało zainstalować się tego?
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie trzeba instalować poprzednich.
Bomba:
Ja polecił bym Ci patch 1.72. Zajmuje ok 888 mb.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej