Tereny Valfden > Dział Wypraw

Ród Victora

<< < (12/22) > >>

Canis:
- Nie mogłeś o tym słyszeć nieznajomy, bowiem nikt prócz nas i naszych niewolników o tym nie wie. Więc teraz już wiem skąd wiecie człowieku o mnie i moich towarzyszach. Byliście na wyspie naszych niewolników, gdzie jakiś głupi mauren powiedział wam o Kamiennym sztylecie Karras, którym to Victor wymierzał śmierć naszym braciom...

Rakbar Nasard:
- Ach, to takie nieistotne. Mówiłem, że słyszałem od ludzi, a Maureni to też ludzie, tyleże o innej barwie skóry. Nie odpowiedziałeś mi, wampirze, na moje pytanie. Powiedz, gdzie on jest, aby mógł go chociaż obejrzeć.

Canis:
- To nie twoja rzecz, więc nie tobie go dzierżyć, czy przyglądać się mu.

Rakbar Nasard:
- Dobrze, przejdę zatem do innego pytania, bo widzę, że w tej sprawie się nie dogadamy. Chciałbym się dowiedzieć, ile trwa proces przebudzania ze snu i kto może go przeprowadzić. Możesz udzielić mi takich informacji, Markusie? [Wysoka Charyzma, Perswazja]

Canis:
Markus wstał i zrobił mały krok w bok,

- Ten tron ma napełniany z tyłu pojemnik do krwi. Aby przebudzić wampira, należy podłączyć go do tej krwi, ta dostarczona do organizmu pozwala obudzić i przywrócić do normalności wampira, własnie to przechodze, widzisz ten kielich?

wskazał na złoty puchar.

- Krew która dostarczam do swojego organizmu, jest błyskawicznie rozprowadzana po tkankach i tak te wracają do zycia, przez pierwsze 30 minut wampir nie jest w stanie się poruszać, a wiec nie poradzi sobie z podaniem krwi, później jest już sam w stanie dokończyć proces przebudzenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej