Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

4 pytania

<< < (2/3) > >>

stefan666:

--- Cytuj ---Krowy da się doić. Podchodzisz do krowy, i pojawia się taka ramka, a w niej ''wydój krowę''. Naciśnij to i wtedy zdobędziesz mleko.
--- Koniec cytatu ---
0.o Fajnie w domu. Co do Krowy, a po cholerę ją doić? Przecież jak ją zabijesz leci z niej mleko(oczywiście jeżeli nie masz Patch) po za tym da się je kupić. Lecz jeśli chodzi ci o  qwest w Monterze to te mleko po prostu leży porozrzucane na farmie małych beczkach.

--- Cytuj ---4.Odtrutka jest to likwidowania ZIELONEGO paska.
--- Koniec cytatu ---

Który pojawia się kiedy walczysz z krwiopijcą, lecz nie które miecze w grze są pozatruwany i wtedy też się przydaje, ponadto w grze możesz zostać osłabiony wtedy przyda Ci się Mikstura na lecząca osłabienie np. Podczas walki z jaszczurem takie coś jest.

--- Cytuj ---Zapewne chcesz wydoić te krowy koło Montery - ich się niestety nie da. Można doić tylko zwykłe krowy (dwie takie znajdują się na farmie Josha koło Trelis).
--- Koniec cytatu ---
Masz patch jakiegoś do G3??

Robben:

--- Cytat: Admirał Ptasznikov w 20 Kwiecień 2009, 17:50:20 ---Co do posta Ainura:Co?Ja podchodzę do krowy najbliżej jak mogę żadna ramka mi się nie pokazuje

--- Koniec cytatu ---
Zapewne chcesz wydoić te krowy koło Montery - ich się niestety nie da. Można doić tylko zwykłe krowy (dwie takie znajdują się na farmie Josha koło Trelis).

L.E.N.I.N:
Ekhm... właśnie tam próbowałem je wydoić 10 min temu.Na farmie Josha

Robben:

--- Cytat: Admirał Ptasznikov w 20 Kwiecień 2009, 18:08:16 ---Ekhm... właśnie tam próbowałem je wydoić 10 min temu.Na farmie Josha

--- Koniec cytatu ---
A masz patch 1.70?

@down - dlatego właśnie nie możesz. Aby móc doić krowy musisz mieć tego najnowszego patcha.

L.E.N.I.N:
Ten najnowszy?Nie nie mam.Jak na razie nie miałem czasu go ściągnąć

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej