Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Płynność gry
Freek:
Witam wszystkich , chciałbym spytać , dlaczego gothic 2 mi tnie ? Mam sprzęt o wiele lepszy niż wymaga gra . Doczytałem się , że to może być wina zbyt bardzo spakowanej gry na jednej płytce ...I tu pytanie, gdzie kupie odpowiednią wersje , np z 2 płytami , lub z jedną ale lepiej spakowaną , bo nie chce żeby mi cięło ... Bardzo Was prosze o szybką odpowiedź .. .
Ci@cho:
Płytki nie mają nic do rzeczy albo masz zapchany dysk albo po prostu wymagania są większe niż na pudełku. Zdarza się to dość często.
sebix92:
Też mam ten problem mój sprzęt jest dość dobry (procek dwurdzeniowy, karta gf8600gt, 4 gb ramu) a Gothic 2 potrafi ostro przyciąć i średnio mam około 20 FPS ! Nawet jeśli zmniejszę detale to dalej jest to samo. Wydaje mi się, że to wina sterowników lub karta nie obsługuje już starych technologii jednak w tych sprawach jestem zielony. Dodam iż na starszym sprzęcie Gothic chodzi mi jak marzenie.
Freek:
Caldwell , a ja wiem że płyty mają znaczenie ... A jeżeli to nie wina płyty to czego ? Nie mówcie że sprzętu bo to niemożliwe ..
Ci@cho:
Skopana optymalizacja? Bo co innego?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej