Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic

Gothic 3 Edycja Rozszerzona(v. 1.70) - temat ogólny

<< < (10/16) > >>

Robben:
W kwaterze Groka są dwa talerze. Obydwa leżą na stolikach (trudno je trochę zauważyć).

Azprime:
Przepraszam, mój błąd. Zauważcie, ze w poprzednich wersjach bezimienny był ciemnym blondynem, ew. szatynem. Tutaj macie screeny porównawcze:

W najnowszym Patchu wygląda jak farbowany. Szkoda, że jeszcze nie nażelowali mu tej czuprynki. Aczkolwiek różowy ubiór by idealnie komponował się z blond włosami, oczywiście nie zapominajmy jeszcze o białych kozaczkach do kompletu! Jak już tak bardzo chcieli powrócić do starej fryzury, to mogli chociaż kuca dorobić.

Sirius:
Można by, tyle że osoba na której Bezi był wzorowany, już kucyka nie ma. A kolor ma taki, że w pierwszy momencie skojarzył mi się z Duke Nuke, czy jakoś tak ;)

Infernal:
Ja sciągnąłem dokładnie "Gothic_3_Community_Patch_v1.72_Int_Full" i oczywiście obejśc się bez problemów u mnie nie mogło...Po wejściu do gry (1 misja...nawalana w Ardei) wyżarło mi textury. Mam wszędzie czerwień tylko w oddali widac drzewa itp. ale gdy się do nich zbliże też zachodzą czerwienią, zna ktoś może rozwiązanie tego niefortunnego przypadku ?

@Edit
Wyłączyłem overglow i wszystko gra już...

A teraz co do samego CP:
Pokochałem za niego Niemców o,O Patch jest na prawdę świetny i nie da się tego opisać trzeba po prostu zagrać.

lesiu95:
                    POMOCY
ÂŚciągłem dokładnie gothic_3_community_patch_v1.70_int
Prubuje go włączyć i wyskakuje:The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program
ÂŚciągałem z chyba wszystkich źrudeł na necie...
Po pobraniu ten plik ma byc w archiwum rar(czy jakos tak)? bo u mnie jest normalny plik instalacyjny...
Wczesniejsze patche chodza normalnie...
Mam tez patcha 1.72 i tez nie chce działać!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej