Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Trudni przeciwnicy

(1/2) > >>

Sherman:
Witam.

Mam pewien problem z dwoma przeciwnikami w ÂŚwiątyni na Wschód od Mora Sul (Saturas i w spółka).Wchodzę do podziemi likwiduje parę szkieletów i docieram do komnaty gdzie jest mumia 3 szkielety (chyba) i 2 magów ożywieńców nazwie mają Główny coś tam...i walą ognistymi kulami i lodem...próbowałem pomocy Lestera ale ten się zawsze gdzieś klinuje przechodzi przez ściany jak i mumia...(Urok G3),czarów choć nie jestem magiem więc jakiś specjalnych nie miałem.Proszę o pomoc doradźcie jakiś czar...lub sposób w jaki wy to zrobiliście z góry thx.

jacksonheyes:
Zabierz ze sobą lestera lub angara a oni owrócą ich uwage a ty będziesz mógł ich atakować :lol:

Robben:
Wycofuj się z pomieszczenia, w którym są ci szamani, do tyłu. W świątyni są kręte korytarze, więc kiedy będą cię ścigać, to jeden szaman będzie za rogiem w korytarzu, zaś drugi w pomieszczeniu, dzięki czemu pojedynczo będziesz mógł ich zlikwidować. Albo można też strzelać z łuku (albo skorzystać z magi) z za rogu, dzięki czemu nie narazisz się na utratę energii życiowej (tylko trzeba to robić szybko). 

Rathgar:
Próbowałem wielu sposobów ale żaden nie wypalił, a na kodach grać nie chce

Mantos:
Kup zwój i przyzwij kogoś do pomocy. Ewentualnie użyj lodowej lancy by zamrozić jednego i szybko rozprawić się z drugim.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej