Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Irytujący błąd podczas rozgrywki
tomek007:
Czy tylko w Gothic3 tak się dzieje?? a z innymi grami jest ok!!!!!!!
--- Cytat: Melkor w 13 Marzec 2009, 20:45:58 ---No właśnie to też już próbowałem. U kumpla na złomie chodzi normalnie. Nie wywala do pulpitu.
--- Koniec cytatu ---
Melkor:
No właśnie tylko ta gra ma takie wyskoki.
Respev:
--- Cytuj ---Spróbuj inaczej!!!!!!! weź płytkę do jakiegoś kolesia co ma PC,,,-niech u siebie ją zainstaluje,,,w tedy będziesz pewny czy to nie wina krążka!!!!
--- Koniec cytatu ---
Widzę, że mamy pr0 specjalistę w tej dziecinie. Gdyby płyta była uszkodzona, instalacja nie powiodłaby się sukcesem. Podczas instalacji sprawdzane są sumy kontrolne każdego z plików i gdy jakaś się nie zgadza, instalacja zostaje przerwana. Proszę skończyć z tymi bredniami, Panie tomek007.
--- Cytuj ---Czy płytę z grą masz,,pirata czy orginalną !!!!
--- Koniec cytatu ---
Nawet gdyby miał "pirata", to co? Patch v1.6 usuwa zabezpieczenia gry i do uruchomienia gry bez płyty nie trzeba wgrywać plików, które powszechnie uważane są za nielegalne.
Melkor, zalecam przeczekać do czasu, aż wyjdzie nowa łatka dla Gothica.
tomek007:
To w takim razie coś jest nie tak z twoim PC-,,apropo wydaje mi się że nowa łatka tu nic nie pomoże,,a ty Melkor biedaku czekaj aż wyjdzie nowa łatka,,[może wyjdzie to se pograsz jak radzi starszy kolega Respev]
Melkor, zalecam przeczekać do czasu, aż wyjdzie nowa łatka dla Gothica.
[/quote]
Melkor:
Z PC wszystko w porządku, wszystko pięknie śmiga, że się tak wyrażę. Tylko G3 świruje. Nie pozostaje mi już nic innego, jak tylko czekać na łatkę. Chociaż nic nie pomogło, dzięki za pomoc.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej