Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Irytujący błąd podczas rozgrywki

<< < (4/4)

tomek007:
Czy tylko w Gothic3 tak się dzieje?? a z innymi grami jest ok!!!!!!!
--- Cytat: Melkor w 13 Marzec 2009, 20:45:58 ---No właśnie to też już próbowałem. U kumpla na złomie chodzi normalnie. Nie wywala do pulpitu.

--- Koniec cytatu ---

Melkor:
No właśnie tylko ta gra ma takie wyskoki.

Respev:

--- Cytuj ---Spróbuj inaczej!!!!!!! weź płytkę do jakiegoś kolesia co ma PC,,,-niech u siebie ją zainstaluje,,,w tedy będziesz pewny czy to nie wina krążka!!!!
--- Koniec cytatu ---
Widzę, że mamy pr0 specjalistę w tej dziecinie. Gdyby płyta była uszkodzona, instalacja nie powiodłaby się sukcesem. Podczas instalacji sprawdzane są sumy kontrolne każdego z plików i gdy jakaś się nie zgadza, instalacja zostaje przerwana. Proszę skończyć z tymi bredniami, Panie tomek007.

--- Cytuj ---Czy płytę z grą masz,,pirata czy orginalną !!!!
--- Koniec cytatu ---
Nawet gdyby miał "pirata", to co? Patch v1.6 usuwa zabezpieczenia gry i do uruchomienia gry bez płyty nie trzeba wgrywać plików, które powszechnie uważane są za nielegalne.

Melkor, zalecam przeczekać do czasu, aż wyjdzie nowa łatka dla Gothica.

tomek007:
To w takim razie coś jest nie tak z twoim PC-,,apropo  wydaje mi się że nowa łatka tu nic nie pomoże,,a ty Melkor biedaku czekaj aż wyjdzie nowa łatka,,[może wyjdzie to se pograsz jak radzi starszy kolega Respev]

Melkor, zalecam przeczekać do czasu, aż wyjdzie nowa łatka dla Gothica.
[/quote]

Melkor:
Z PC wszystko w porządku, wszystko pięknie śmiga, że się tak wyrażę. Tylko G3 świruje. Nie pozostaje mi już nic innego, jak tylko czekać na łatkę. Chociaż nic nie pomogło, dzięki za pomoc.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej