Strefa moddingu gier Gothic > Modding i game development
Jak z bandyckiej zbroi, zrobić nie-bandycką zbroję?
Tytan302:
Witam!
Jak wszyscy (?) wiedzą, gdy założymy średnią lub ciężką zbroję bandyty, zostaniemy zaatakowani przez nie-bandytów.
Proszę o pomoc, a mianowicie o wytłumaczenie mi jak zmienić skrypt (albo cokolwiek) tej zbroi, by ludzie mnie nie atakowali.
Mówię też, od razu, że jestem zupełnie zielony, i nie mam GMDK, ani player Kita. Więc gdyby co, proszę od razu do nich linki.
Z góry dzięki.
(Do Moderatorów: Jeśli zły dział, to przepraszam. Nie wiedziałem gdzie to wsadzić. Ale w końcu jest to problem w G2NK, czyż nie? ;D)
Respev:
Programowanie to nie bułka z masłem dla 13 latka. Nikt nie poda Ci gotowej recepty. Poza tym nie masz GMDK, to i pewnie nie wiesz jak skompilować skrypty.
Ci@cho:
Można przeniesc zbroje z G1 do G2 i wpisujesz kody z jedynki na np. zbroje szkodnika. Oto tutek dla zielonych http://themodders.org/index.php?showtopic=327 Oczywiscie musisz miec Gothic Starter i G2MDK
Respev:
A co to ma wspólnego z pytaniem autora tematu?
Ci@cho:
--- Cytat: Respev w 03 Marzec 2009, 22:14:56 ---A co to ma wspólnego z pytaniem autora tematu?
--- Koniec cytatu ---
Ze np. zbroja bandyty wyglada tak samo jak zbroja szkodnika? Jak masz na sobie ta druga to nikt (oprocz bandytow) cie nie zaatakuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej