Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Kowalstwo - miecze z magicznej rudy - jakie?

(1/2) > >>

perox:
Witam

Jakie ostrza można wykuć ucząc się tej umiejętności i ile potrzeba pkt na poszczególne miecze?

Lord_Mud:
za każdy miecz potrzeba 5 pkt, ale jeśli chcesz wykuć magiczne miecze najpierw musisz się nauczyć zwykłego miecza wykuć. A jeśli chcesz wykuć najlepszy miecz potrzebujesz także smoczej krwi a to za sobą ciągnie kolejne pkt.

bialy500:
Jak wykuć broń z magicznej rudy? 
Może to i głupie pytanie ale naprawde nie wiem. Bo zostałem najemnikiem i Bennet mi powiedział jak ale gdy wezmę na kowadło to moge tylko zrobić samodzielnie wykuty miecz.... prosze o pomoc

@
tak, mam magiczną rude...

Ainur:

--- Cytat: bialy500 w 03 Marzec 2009, 15:28:44 ---Jak wykuć broń z magicznej rudy? 
Może to i głupie pytanie ale naprawde nie wiem. Bo zostałem najemnikiem i Bennet mi powiedział jak ale gdy wezmę na kowadło to moge tylko zrobić samodzielnie wykuty miecz.... prosze o pomoc

--- Koniec cytatu ---
Masz magiczną rudę?

Każda broń potrzebuje określonej ilości magicznej rudy, więc masz odpowiednią ilość?

Diegos6:
Ale to musisz mieć 5rozdział Bo dopiero wtedy możesz sie tego nauczyć. A jak masz 5 rozdział to zobacz w dzienniku czy pisze ci że umiesz wykuwac bronie z magicznej rudy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej