Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Potwór

<< < (15/17) > >>

Najemnik009:
Moje ulubione zwierzęta to
ścierwojad-fajne dzwięki wydaje i super wygląd
preriowy ścierwojad-to samo
cieniostwór - fajny przerośnięt

Randall:
Na pierwszym miejscu jest potwór z Gothica3 dla tego że fajnie z nim się walczy leci dość dużo EXP I JEST DOść duży 2 jest smoczy zębacz bo ma super wygląd a na 3 miejscu jest lodowy golem z Gothica 1  

Bania23:
Zdecydowanie cieniostwór :) Moc sama w sobie :P Pamiętam gdy pierwszy raz stoczyłem z nim walkę:) Potem przez pół gry omijałem lasy :D A gdy w końcu stwierdziłem, że położe go bez problemu to lekki problem wystąpił i tak :D Wymieniłbym jeszcze trolla za to, że zmienił moje wyobrażenie tego stwora :P Nie można również zapomnieć o jego czarnej wersji, z którą miałem duże problemy mimo tego, że zwykłe okazy nie stanowiły zagrożenia(szkoda że nie widziałem swojej miny gdy mnie pierwszy raz położył-szok:P) W ogóle duża ilość potworów z Gothica to oryginały, których nie uświadczymy w innych fantasy(ścierwo rox). Jest to kolejna rzecz która czyni tę grę wyjątkową.

Pozdrawiam

piotros1991:
Moim pupilkiem jest niewątpliwie cieniostwór. Jest duży , kudłaty , ma na łbie budzący groze róg, silny , szybki i orkowie się go boja kiedy raz trafi orka ten ucieka jak by go gonił sam Beliar.

Anv:
Ja lubię cieniostwory i wilki
Super są a cieniostwora tobym chetnie zmniejszył i chodował w domu.:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej