Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Odbicie Cape Dun
rdr.:
Witam. Nie obiecuję, iż podobnego tematu nie było, jednak uzycie opcji szukaj w tym momencie jest usprawiedliwione.
W rozmowie z Philem w Cape Dun, ten mówi, że aby rozpocząć oblężenie trzeba przynieść mu trzy paczki broni i zaangażować do walki pewnego paladyna... Tu rodzi się moje pytanie: Jak ma na imię ten paladyn, ponieważ nie usłyszałem całego dialogu i nie wiem kogo szukać. Poza tym: Phil żąda 3 paczek z bronią. Ja mam tylko dwie od czterech bandziorów znad morza, ponieważ resztę (5) przyniosłem buntownikom. Gdzie mogę znaleźć jeszcze jedną paczkę z bronią?
malomowny18:
Paladyn siedzi w wiezy na szczycie gory, a paczki z bronia znajdziesz jeszcze nie raz w calej grze. Ja po prostu wbilem na chama do tej wiezy i z tym paladynem wycielismy cale miasto
Pozdrawiam
DODO:
W okolicy Kap Dun znajdują się 3 miejsca z paczkami broni Oto one:
- W domku obok Kap Dun jest mały garnizon orków i niewolnik ( kowal ). Paczki z bronią znajdują się w domu.
- Na północ od Ardei ( idź po prostu ścieżką do przodu ) znajduje się kilku orków. Obok nich leżą paczki z bronią.
- Jak pójdziesz w stronę morza od domku kowala dotrzesz do klifów ( po prawej stronie ). Jest tam kilku bandytów, którzy posiadają paczki z bronią oraz zagubiony towar Urkrassa
Jak już zostało powiedziane ów paladyn jest zamknięty w wieży w Kap Dun. Ma na imię Wanzel.
rdr.:
--- Cytat: DODO ---- W domku obok Kap Dun jest mały garnizon orków i niewolnik ( kowal ). Paczki z bronią znajdują się w domu.
- Na północ od Ardei ( idź po prostu ścieżką do przodu ) znajduje się kilku orków. Obok nich leżą paczki z bronią.
- Jak pójdziesz w stronę morza od domku kowala dotrzesz do klifów ( po prawej stronie ). Jest tam kilku bandytów, którzy posiadają paczki z bronią oraz zagubiony towar Urkrassa
--- Koniec cytatu ---
Tak, wiem, tylko te już zebrałem. Chyba że masz na myśli bandytów Ortegi, gdyż tam byłem i nic nie znalazłem. BTW: Gdzie leży ten towar, bo go znaleźć nie mogę.
mat1992:
Mam pytanie co do cape dun jak wykonac 2 zadania gdzie sa bandyci prosze pomóżcie a 2 to z kwatermistrzem orkow urkasem czy jakos tak gdzie sa te jego towary.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej