Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Gdzie lubicie najbardziej spędzać czas?

<< < (4/8) > >>

emzi:
Czas najbardziej lubię spędzać na osiedlu z moimi ludźmi. Z reguły siedzimy gdzieś na ławeczce lub na naszych innych miejscówach. Jak pogoda nie sprzyja (tak jak ostatnio) to idziemy do kogoś do domu (jeśli jest wolna chata) albo walimy na siłownię... Zawsze ktoś ma ze sobą fajki, więc palimy, czasem kupimy jakieś piwko i tak sobie spędzamy czas.
Szczerze mówiąć, przed komputerem ledwo już wytrzymuję, bo po prostu nudzi mnie to wszystko. Na GG nic się nie dzieje, fora mnie nie kręcą, w gry nie gram... tylko muzyki sobie non-stop słucham. Staram się jak najwięcej siedzieć na dworzu, bo komputer mnie dobija. Chyba już za stary na to jestem (15 lat...   )

Crisis:
Ja niestety bardzo ograniczony czas wolny więc staram się go spędzać jak najlepiej i najmilej. Zazwyczaj czas wolny spędzam na świeżym powietrzu spacerując sobie lub podziwiając przyrodę, a robię to razem z moją ukochaną kobietą u boku. Jednak czasem trzeba zrezygnować ze świeżego powietrza ponieważ pogoda jest zła lub źle się czuję. Wtedy wolny czas spędzam w domu ucząc się, siedząc przy kompie lub porobię coś z narzeczoną. Ja ogólnie staram się wolny czas rozłożyć tak, aby starczyło mi czasu na wszystko. Kieruję się zasadą "Carpe Diem" i to sądzę, że mówi wszystko...

Pozdrawiam

Insiderth:
Ja czas wolny spędzam zazwyczaj przy kompie (ale tylko zimą) ponieważ teraz (zimą) nie ma co robić na świeżym powietrzu, latem to oczywiście tylko świeże powietrze ale wieczorami znowu komp (mój nałóg). Czas wolny na świeżym powietrzu jest zazwyczaj wykorzystywany na różne sporty (piłkę nożną, siatkówkę itp.). Zimą czasami wychodzę na powietrze żeby odpocząć od kompa ale zazwyczaj kończy się to gorączką i dwoma-trzema dniami mniej w szkole  

Sir_William:
Mieszkam nad morzem, dlatego odpowiedź sama się nasuwa. Mój czas spędzam nad wodą. Nie ważne czy jest akurat sroga zima czy może gorące lato, kiedy mam niedysponowane dwie godziny, muszę udać się nad Bałtyk. Do tego dochodzą moi przyjaciele. Nigdy się nie nudzimy... Jest temat do śmiechu, są sytuacje do wyznań. Jednak nie odchodząc od tematu. Szum morza, książka, rower i przyjaciele - to jest mój sposób na wolny czas.

Kristo:
Najbardziej lubie spędzać czas przy mojej dziewczynie. :) Nie ważne czy to lato czy zima, na spacer zawsze dobra pora:) Tak samo jak Sir_William mieszkam nad morzem i również lubie spędzać czas nad nim. Szczególnie podczas zimy( bardzo mało ludzi na plaży ). Ogólnie mówiąc uwielbiam lasy i góry ale moje morze ponad wszystko ;) . Ale też lubie wyjść ze znajomymi do pubu albo na bilard by troszkę się odstresować od świata ;]. Ostatnio polubiłem tear. mhh co tu jeszcze... a tak oczywiście muzyka, piękne( gitarowe )brzmienia dochodzące do moich uszu dlatego gdy jest możliwość chodzę na koncerty rockowe  .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej