Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Gdzie lubicie najbardziej spędzać czas?

<< < (3/8) > >>

_Snopek_:
Mój wolny czas poświęcany jest ostatnio na przeróżne zajęcia. Jako że jestem bramkarzem to przynajmniej raz w tygodniu a od nowego roku 3 razy na tydzień mam trening, kolejnym dużym powodem jest moja dziewczyna ale o tym nie będę się rozpisywać, po trzecie galaxywars.pl czyli gra online oraz inne najróżniejszego rodzaju gry, po czwarte od niedawna to otóż forum. Mimo wszystko nie narzekam, a wolny czas najbardziej lubię spędzać na świeżym powietrzu z moją dziewczyną spacerując po mieście lub w innych miejscach.

serr Dragon:
Ja czas lubię spędzać na świeżym powietrzu i w moim łóżeczku tylko tu się czuję najlepiej.

Rozwiń swój post - DODO

Khaleb:
Mi najlepiej się spędza czas ze swoją dziewczyną u niej w domu, ma fajny pokój na poddaszu :). Zawsze panuje tam fajna atmosfera i przyjemnie upływa czas. Gdy dochodzi do tego jeszcze muzyka to... łooo mógłbym się tam położyć i rozpływać. Kolejnym miejscem gdzie przyjemnie mi się odpoczywa jest moja stara szkoła. Tam spotykam się z przyjaciółmi i gadamy o różnych sprawach. :)

Dairin:
Hm. Ja lubię spędzać czas w swoim pokoju, jak kilka osób powiedziało. Ale tak normalnie to nie :D Lubię np. znaleźć sobie jakieś fajne miejsce, czasem siadam na oknie, na stole, lubię siedzieć na biurku, skąd mam widok na ulicę i wtedy czuję się fajnie :) Do tego zgaszone światło, świeczki, kadzidełko i jest bardzo ładny nastrój. :) Ale najbardziej lubię spędzać czas nad jeziorem. Mamy domek nad jeziorkiem i lubię np. siedzieć na huśtawce w bardzo zimny dzień otulona kocem rozmyślając, albo... albo... siedzieć i czytać książki pod parasolką dużą, podczas gdy jest zimno. Zawsze pada, leje a ja gdzie? Ja czytam :) Nieraz złapałam przeziębienie, ale cóż :) No i co najbardziej lubię tam robić, to siedzieć nad jeziorem, na pomoście :) Co prawda, nie zawsze wychodzi mi to na zdrowie (raz dostałam udaru, po kąpieli mam reakcje alergiczne :)) ale uwielbiam to :)  I jeszcze jedno miejsce, gdzie czuję się świetnie. A mianowicie w podróży samochodowej. Jak jadę z mamą na wakacje samochodem przez całą Polskę (dosłownie :P) to jest to coś fajnego :) Pozdrawiam :)

Silent:
Jakieś dwa-trzy miechy temu wolny czas spędzałem w domu lub z kumplami pogrywając w nogę. Dlaczego jakiś czas? Bo poznałem dziewczynę, jesteśmy razem i teraz każdą wolną chwilę spędzamy razem. Nie ważne gdzie, nie ważne jak długo, byle razem. Jak jakoś nie mogę się z nią spotkać to wtedy najczęściej załatwiam coś dla rodziców (nie ukrywam, że z bólem serca). Nie mówię tu o zakupach czy wynoszeniu śmieci. Najczęściej jest to sprawa gdzie mam pojechać do dziadka/babci/etc (niepotrzebne skreślić) po coś. Wtedy, jeżeli jest blisko to sobie biegam (ostatnio druga pasja), a jak trzeba autobusem pojechać to jadę, a drogę na piechotę przebywam biegiem. Oczywiście słuchając muzyki. Tak to u mnie wygląda.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej