Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Guild Wars
Bielik:
JA przedwczoraj kupiłem GW:N i jak zobaczyłem to cudo to coś się we mnie ruszyło. Dopisuje klucz do swojego konta, loguje się, dodaje nową postać, wybrałem patrona bo mnie zawsze ciekawił i myk do gry :). Przeszedłem samouczka (żeby nabić leva :P) i doszedłem do miasta. Tu mnie zaskakuje nowa opcja szukania drużyny, jest ona bardzo przydatna, dochodzę do jakiegoś party, wchodzimy na teren misji i tu zaskoczenie, mamy ODBIĂ miasto. Oczyszczamy teren, bierzemy olej, wsadzamy do katapult i strzelamy w statki korsarzy, zapiera dech w piersiach. Grafika chyba jest też polepszona.Polecam wam zakup tego dodatku :).
lukkasszz:
A więc tak. Wszyscy moi przyjaciele namawiali mnie do kupna tej gry. Jest tam bardzo rozbudowana grafika(tyle cię dowiedziałem od koleżanek/kolegów), jest tylko 20 lvl (bardzo się zasmuciłem o tak mało ale za to za 1 lvl masz 5 punktów umiejętności, i długo sie lvl zdobywa). tyle wiem na temat gry Gulid Wars.
Jeżeli są jakieś błędy co do gry to proszę o poprawę. I czy ją warto kupić i dać to 99 zł(jak coś to to jest o Facions)?
Hakuś:
Byłem posiadaczem GW + GW:F, ale mialem pierwsze konto od kumpla który mi je podarował, a gw:f kupiłem. Grałem rok+pare miesięcy i musze powiedzieć że jest to jedna z najlepszych gier na świecie, i gorąco ją polecam. No właśnie, grałem, dostałem od kogoś keylogera, i chyba wiecie co było dalej. Pisałem do ANET żeby mi zresetowali hasełko, i po miesiącu znów to samo. Gdy chciałem żeby mi znów zresetowali hasło, chcieli faxem kopie keya. Niestety tego już się nie dało załatwić i gw poszło w odstawkę :(
@lukkasszz
Kup sobie pierw podstawkę GW bo to ona najbardziej wprowadzi cię w świat gry, i doda najważniejsze skile, jeśli gra ci się spodoba zakup sobie GW:F, albo GW:N :) Ja spróbuję jeszcze odzyskać konto, a jak nie to zakupię sobię wszystkie części. Pozdro
Edit.
gram.pl :) polecam tez allegro, ale tylko od osob ktore posiadaja duza liczbe pozytywnych komentarzy, i mala ilosc negatywnych, i gw jakos za 70-90 zl :)
Prosze edytować swoje posty, gdy masz zamiar odpisywać na takie pierdoły. - [Boba Fett]
lukkasszz:
Niestety podstawki nie było. Kupiłem GW: F. Gram chyba 2 godziny i zgadzam sie z Hankerem że to jest jedna z najlepszych gier na świecie. Ta grafika.. po prostu jest super.
A może ktoś wie gdzie kupić podstawkę i za ile?
Grison:
Z grami typowo internetowymi miałem juz niemałą styczność. Najpierw grałem przez dłuższy czas w Tibie do czasu kiedy uświadomiłem sobie, że ta gra nie ma sensu. Potem zdażało mi się grywac w WoW-a jednak comiesięczny abonament zniechęcił mnie do dalszej rozgrywki.
Teraz kiedy po raz kolejny zapragnołem zagrać sobie w jakiegos MMOGPG na myśl od razu nasuneła mi się gra Guild Wars. Aby jako tako zapoznać się z ta grą obejżałem sporo prezentacji i przeczytałęm pokażną ilosc artykółów poświęconych tej grze. Ostatnio z nudów ściągnołem nawet kilnent uruchamiający grę. Snuję plany, że w niedlekiej przyszłości kupię sobie pełną wersję podstawki jednak tak na dobrą sprawę to nic nie wiem o tej grze. I tu rodzi się moje pytanie. Czy ktoś może wie skąd można wziąść podobny 10 godzinny Trial, który stosunkowo dawno temu był w CD-A?
Oto część wypowiedzi Triveta:
--- Cytuj ---Mogłem co prawda wpisać inny kod z CDA, ale wymagało to ode mnie założenie nowego konta co oczywiście wiąże się ze zmianą postaci.
--- Koniec cytatu ---
Czy gra mogłaby mi pójść na którymś z nieużywanych jak dotąd kluczy z CD-A. Czy ktoś ma może taki niepotrzebny i jeszcze nieużywany klucz do trialu, który mogłby mi udostępnić?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej