Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Akrobatyka
Vender:
g2 niema akrobatyki jednak po wpisani w konsole ich pojawia się npc który może nas jej wyuczyć dziwne po wyuczeniu się tej umiejętności zmienia się nieco skok i lądowanie można i nie zabijam się przy skoku z dużej wysokości wiem że w nk jest akrobatyka ale nie w g2 o co chodzi co o tym sądzicie
Airyx:
W G2 nie uczysz się akrobatyki tak jak w G1 - otrzymujesz tę umiejętność automatycznie, kiedy będziesz miał odpowiednio wysoki poziom zręczności, ale od ilu punktów dokładnie możesz oddawać długie skoki, tego nie pamiętam.
ÂŁojć, pomyliło mi się z dodatkiem Noc Kruka ^^ W G2 podstawowym nie da się wyuczyć akrobatyki.
Vender:
wiem ale spróbuj b marvin b F2 ich i powiedz mu żeby cię nauczył akrobatyki
Gniew Adanosa:
Można się nauczyć tej umiejętności w Nocy Kruka(nie jestem pewny czy w podstawce też) bez kodów. Wystarczy wykonać zadanie ''Kupieckie Złoto'' i zamiast pomóc kupcu Jorze pomóc złodziejowi Rengaru.
Boba Fett:
--- Cytuj ---Można się nauczyć tej umiejętności w Nocy Kruka(nie jestem pewny czy w podstawce też) bez kodów. Wystarczy wykonać zadanie ''Kupieckie Złoto'' i zamiast pomóc kupcu Jorze pomóc złodziejowi Rengaru.
--- Koniec cytatu ---
Erm, Rengaru (jak go nie wydasz i dołączył do Gildii Złodziei) wtedy tylko Cię nauczy zręczność (da punkt lub dwa), a nie akrobatyki. o_O
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej