Autor Wątek: III akt - Xardas i Słoneczny Krąg  (Przeczytany 3503 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Myxoske

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
III akt - Xardas i Słoneczny Krąg
« dnia: 06 Czerwiec 2009, 23:34:08 »
Gothica II NK przeszedłem już kilka razy, ale problem tego typu mam pierwszy raz. Gram Strażnikiem 22lvl (85 siły i 75% b.jednoręcznej).

Więc tak, naprawiłem u Benneta oprawę Oka Inosa. Idę do Vatrasa a ten bezzwłocznie udaje się do słonecznego kręgu, później do Pyrokara na krótką rozmowę i do Xardasa po klucz do skrzyni. Oddaję "Dwór Irdorath" Pyrokarowi i ten również idzie do słonecznego kręgu. Pozostał tylko Xardas więc idę do niego. Rozmawiam a on do mnie "Jesteś jeszcze za słaby aby walczyć ze smokami" i nie idzie do słonecznego kręgu. Przy ponownej próbie rozmowy do wyboru jest tylko "KONIEC". Jakieś pomysły? Może już ktoś miałe kiedyś podobny problem?

Offline Robben

• Magnat
  • Reputacja: 97
Odp: III akt - Xardas i Słoneczny Krąg
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Czerwiec 2009, 00:11:13 »
Po prostu musisz posiadać gildię nadrzędną (czyli w przypadku najemnika - zostać łowcą smoków).

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 07 Czerwiec 2009, 00:11:13 »

Offline xanatos

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
  • Lubie cole :) Gram w Gothica :D
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Czerwiec 2009, 18:27:19 »
Po prostu musisz posiadać gildię nadrzędną (czyli w przypadku najemnika - zostać łowcą smoków).

On gra Strażnikiem, czyli zostanie paladynem ;) A co do problemu - [spoiler on] od Benneta dowiadujesz się o zamordowaniu Lothara, idziesz do Corneliusa ( jest w pokoju nad pomieszczeniem, gdzie przebywa Lord Hagen). Tam odkupujesz od niego dziennik, dowiadujesz się, że to Cornelius jest odpowiedzialny za morderstwo, idziesz do Lorda i zdajesz raport, po czym możesz zostać paladynem. [spoiler off]
« Ostatnia zmiana: 19 Czerwiec 2009, 18:29:29 wysłana przez xanatos »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #2 dnia: 19 Czerwiec 2009, 18:27:19 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18